Victor Piturca Arena Sport.ro Gigi Becali Fotbal intern

Gigi Becali a auzit ce a declarat Victor Pițurcă la Arena SPORT.RO și a reacționat imediat: „Să îi caute pe ăia cu milioanele!” 

Victor Pițurcă a fost invitatul lui Cătălin Oprișan în a doua ediție a emisiunii Arena SPORT.RO, care se vede în fiecare joi pe VOYO.ro și www.sport.ro de la 9:00. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Octombrie 2023, 15:17
Data actualizarii: Joi 26 Octombrie 2023, 15:19

Fostul selecționer a vorbit despre cele mai importante momente ale carierei sale și a dezvăluit ce planuri are în fotbalul românesc. Deși nu își dorește să mai antreneze vreo echipă din România, în ciuda proprunerilor pe care le-a primit, Victor Pițurcă s-a arătat dispus să investească la CSA Steaua, împreună cu alți foști colegi de-ai săi. 

Ce a spus Gigi Becali după declarațiile lui Victor Pițurcă de la Arena SPORT.RO 

Gigi Becali a fost întrebat despre declarațiile făcute de Victor Pițurcă și a reacționat în acest sens, punctând că nu îl interesează ce dorește să facă fostul selecționer. Patronul de la FCSB s-a arătat însă neîncrezător în planurile lui Pițurcă, în contextul în care nu crede că acesta ar putea găsi oameni dispuși să investească mulți bani pentru a prelua echipa. 

„Nu mă interesează ce vrea să facă Victor Piturcă. Dar, parcă totuși aș vrea să îi văd eu pe ei, că sunt șase-șapte inși, nu e treaba mea, ce vor face ei la echipă? Vor să conducă și să decidă pe banii altuia? Piți știe bine care e Steaua adevărată, că a fost și antrenor la ea sau nu a fost? Lăcătuș știe bine care e Steaua adevărată că a fost și președinte la ea sau nu a fost? Să facă tată ce vor. Să aducă și banii lor de acasă dacă vor, dar să dea mai repede drumul la treabă.

Oricum suporterii știu care e Steaua adevărată. Să îi caute repede Piți pe ăia cu milioanele, că repede vor veni ăia să bage milioane și milioane de euro, dar să conducă alții pe banii lor, nu? Eu îmi vad de treaba mea că nu mai interesează pe mine ce spune unul și altul. Suporterii știu adevărul, iar eu în Ghencea am băgat bani, și nu puțini, iar noi aducem acolo pe stadion multă lume”, a spus Gigi Becali conform ProSport

Victor Pițurcă: ”Vrem să preluăm această echipă”

Fostul selecționer spune acum că și-ar dori, împreună cu foștii săi colegi de la Steaua, să preia echipa din Liga 2 și să aducă investitori cu ajutorul cărora pot dezvolta clubul.

„În ultimul timp ne gândim să facem ceva pentru Steaua, acest nucleu de jucători care am rămas să putem să punem pe linia de plutire, să facem ca Steaua să revină la normal. Măcar să încercăm să vedem dacă își doresc. 

Noi, generația care a câștigat Liga Campionilor, vrem să preluăm această echipă. Nu avem disponibilități financiare, dar aducem oameni cu bani. Dar doriți lucrul ăsta?”, a spus Victor Pițurcă, la Arena Sport.ro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!