Gigi Becali FCSB FRF Superliga Gigi Becali

Ce scriu ungurii despre Gigi Becali, după ce a fost amendat de FRF

Gigi Becali a fost sancționat de către Comisia de Disciplină și Etică din cadrul Federației Române de Fotbal (FRF).

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Octombrie 2023, 16:21
Data actualizarii: Miercuri 25 Octombrie 2023, 16:20

Comisia de Disciplină şi Etică a FRF a luat decizia de a-l sancționa, luni, pe Gigi Becali cu 25.000 de lei în baza articolului privitor la comportarea jignitoare, calomnioasă şi declaraţii care afectează imaginea fotbalului.

„Admite cererea În temeiul art. 12, 14 Bis şi 15 raportat la art. 52.2.b.4 din RD al FRF, pârâtul Becali George se sancţionează cu Avertisment şi penalitate de 25.000 lei”, este decizia comisiei.

Ce scriu ungurii despre Gigi Becali, după ce a fost amendat de FRF

Nemzeti Sport, cel mai titrat site de sport din Ungaria, a scris despre Gigi Becali și despre amenda primită de patronul clubului FCSB, care se află pe primul loc în clasamentul Superligii României.

„Comisia de Disciplină din cadrul FRF l-a amendat pe George Becali, finanțatorul echipei de fotbal FCSB, cu 25.000 de lei amendă, care l-a atacat în repetate rânduri pe arbitrul Istvan Kovacs.

Faimosul om de afaceri din Pipera l-a acuzat pe arbitru, considerat cel mai bun din România, că a cumpărat un apartament cu ajutorul reprezentanților del a CFR Cluj”, se arată în sursa anterior menționată.

„Mă cheamă un nimeni la judecată!” Gigi Becali, decizie radicală după o nouă amendă de la FRF: „Vreau să mă retrag!”

Patronul vicecampioanei susține că este nevinovat și că va ataca decizia în instanță. Dezamăgit de tot ce se întâmplă în fotbalul românesc, Gigi Becali a anunțat și că ia în calcul să se retragă.

„Bine, mă, nu mă interesează. Ce comisie? Nici măcar nu o iau în seamă. Vom ataca în instanță. Cine sunt ei să dea amenzi? Sunt doar niște oameni care acționează la comandă și atât”, a spus Gigi Becali la Fanatik.

RESTUL DECLARAȚIEI - AICI

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!