Victor Becali, reacție tranșantă în „războiul” palmaresului dintre FCSB și CSA Steaua: „Pentru mine e clar!”

Gigi Becali csa steaua FCSB Superliga Victor Becali știe care este strategia lui Becali: "Ori te dă de pământ, ori te ridică în slăvi"
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Octombrie 2023, 16:25
Data actualizarii: Miercuri 25 Octombrie 2023, 16:29

FCSB a pierdut procesul cu CSA Steaua, reprezentată de juristul Florin Talpan, în care a solicitat să fie recunoscută drept continuatoarea istorică a Stelei.

Victor Becali, vărul patronului FCSB, a fost chestionat cu privire la înfrângerea vicecampioanei în instanță și și-a exprimat convingerea că în ciuda deciziei judecătorilor, FCSB este adevărat continuatoare a Stelei.

„Cine mai înțelege ce se întâmplă și ce se decide cu acest palmares? Pentru mine este clar, FCSB este continuatoarea pe plan sportiv a Stelei, nu am nici un dubiu.

Ce se întâmplă cu palmaresul este însă mult mai complicat, nu cred că această problemă se va rezolva prea curând. Cu siguranță va mai dura și poate nu se va lămuri niciodată”, a spus Victor Becali, potrivit iAMSport.

În urma deciziei luate luni, lui CSA Steaua îi revine, în consecință, palmaresul din 1947-1998, incluzând Cupa Campionilor Europeni din 1986 și toate celelalte trofee cucerite în perioada respectivă, în timp ce FCSB-ului îi revine perioada 2003-2017. De asemenea, perioada 1998-2003 i-a fost atribuită celor de la AFC Steaua.

Reacția CSA după verdictul dat de Curtea de Apel București

La o zi după ce s-a dat verdictul, CSA Steaua a transmis un comunicat oficial prin intermediul căruia a subliniat că decizia întărește faptul că CSA e cea mai titrată formație din fotbalul românesc.

„FOTBAL. Mai aproape de victoria finală. Un nou verdict favorabil pentru clubul nostru. Curtea de Apel a confirmat că palmaresul din perioada 1947-1998 aparține Clubului Sportiv al Armatei „Steaua”. 

Această decizie întărește pentru încă o dată că Steaua București este cea mai titrată formație din fotbalul românesc, având în vedere cele 44 de trofee care strălucesc în vitrina clubului.

Cupa Campionilor Europeni, Supercupa Europei, 20 de trofee de campioană,19 Cupe ale României și 3 Supercupe ale României sunt trofeele cu care steliștii se mândresc și se vor mândri pentru totdeauna.

Steaua înseamnă Lăcătuș, Balint, Tudorel Stoica, Pițurcă, Iovan, Bumbescu, Ilie Dumitrescu, Iordănescu, Hagi, Dan Petrescu, Emerich Jenei și toți marii fotbaliști care au îmbrăcat de-a lungul timpului tricoul roș-albastru.

Steaua înseamnă iubire necondiționată, sacrificiu, unitate, demnitate. STEAUA SUNTEM NOI, cei care nu au trădat niciodată culorile roș-albastre!”, se arată în comunicatul oficial emis de CSA Steaua.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!