Victor Piturca csa steaua Fotbal intern Victor Pițurcă

VIDEO EXCLUSIV Victor Pițurcă și-a dezvăluit planul: ”Vrem să preluăm această echipă. Aducem oameni cu bani”

Victor Pițurcă (67 de ani), fostul selecționer al României, a dezvăluit ce echipa și-ar dori să preia.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Octombrie 2023, 09:34
Data actualizarii: Joi 26 Octombrie 2023, 09:38

CSA Steaua a obținut recent o victorie importantă la Curtea de Apel București în procesul pentru palmares cu cei de la FCSB. Este a treia mare victorie pentru ”militari”, după cele de la Tribunalul București și Curtea de Apel (2019).

Această decizie obligă MApN, crede Victor Pițurcă, să demareze procesele necesare pentru ca echipa să aibă dreptul de a promova începând cu sezonul viitor.

Victor Pițurcă: ”Vrem să preluăm această echipă”

Fostul selecționer spune acum că și-ar dori, împreună cu foștii săi colegi de la Steaua, să preia echipa din Liga 2 și să aducă investitori cu ajutorul cărora pot dezvolta clubul.

„În ultimul timp ne gândim să facem ceva pentru Steaua, acest nucleu de jucători care am rămas să putem să punem pe linia de plutire, să facem ca Steaua să revină la normal. Măcar să încercăm să vedem dacă își doresc. 

Noi, generația care a câștigat Liga Campionilor, vrem să preluăm această echipă. Nu avem disponibilități financiare, dar aducem oameni cu bani. Dar doriți lucrul ăsta?”, a spus Victor Pițurcă, la Arena Sport.ro.

CSA Steaua nu poate promova în Superliga

CSA Steaua nu poate promova în prima ligă din cauza modului de organizare: persoană juridică de drept public. Pentru a putea promova în Superliga, „militarii” vor trebui să se asocieze cu un privat și să obțină statutul de entitate juridică de drept privat.

CSA Steaua nu merge prea bine în campionat, în acest sezon. Trupa lui Daniel Oprița ocupă doar locul 11 în Liga 2, cu 12 puncte.

„Militarii” au obținut o singură victorie în ultimele cinci meciuri, trei egaluri și o înfrângere.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!