VIDEO EXCLUSIV Victor Pițurcă e invitatul lui Cătălin Oprișan la Arena SPORT.RO. Povești fascinante spuse de fostul selecționer. Emisiunea integrală (VOYO și Sport.ro)

Emisiunea lui Cătălin Oprișan e difuzată în fiecare joi, de la 9:00, pe VOYO și Sport.ro.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 26 Octombrie 2023, 08:59
Data actualizarii: Joi 26 Octombrie 2023, 08:55

Cătălin Oprișan îl are invitat azi, de la 9:00, pe fostul selecționer Victor Pițurcă, în cea de-a doua ediție a emisiunii Arena SPORT.RO, transmisă de VOYO și Sport.ro. După ce ediția trecută Ciprian Marica a făcut o incursiune în cariera sa, Victor Pițurcă vorbește timp de o oră despre momente importante de la Steaua și de la echipa națională, dar și despre tot ce se întâmplă în fotbalul românesc de azi. 

Victor Pițurcă, invitatul lui Cătălin Oprișan la ARENA SPORT.RO

Câștigător al Cupei Campionilor Europeani cu Steaua în 1986, după 2-0 cu FC Barcelona la Sevilla, pe 7 mai, într-o seară magnifică, când meciul a fost comentat la TV de Teoharie Coca Cosma, fostul nouar din Ghencea dezvăluie cum roș-albaștii lui Emerich Ienei au creat tiki-taka. "Stilul acela l-am creat noi. Noi l-am implementat. Ienei ne spunea lucruri simple, noi eram inteligenți", a declarat Victor Pițurcă, în emisiunea lui Cătălin Oprișan, transmisă în fiecare joi de VOYO și Sport.ro, de la 9:00. 

  • Victor Pițurcă

La Arena SPORT.RO, Pițurcă spune, printre altele, cum l-a determinat pe Adrian Mutu să alerge la echipa națională, istorisește lucruri neștiute despre experiența sa ca jucător în străinătate și dezvăluie în ce meciuri trebuia să se bată cu suporterii pentru a bate un aut! "Se înghesuiau și pe pistă!", mărturisește Pițurcă, multiplu campion al României. 

Cătălin Oprișan: "Astăzi, sportul nu înseamnă numai minutul și scorul, ci și recorduri incredibile, cariere fabuloase ori momente de voință înalte cât vârful Everest”

”Prima oară am colaborat cu cei din Departamentul Sport al PRO TV în 1996, așa că după... 27 de ani revin, cu bucurie, în Pache Protopopescu. Am acceptat propunerea deoarece cred că astăzi e nevoie de o emisiune care să trateze fenomenul sportiv într-un mod puțin diferit, pe înțelesul tuturor. Ne vom concentra nu numai pe fotbal, o mare pondere o vor avea materialele din celelalte domenii, dar și discuțiile cu invitații”, a declarat Cătălin Oprișan, realizatorul emisiunii Arena SPORT.RO. 
 
După anii de experiență, Oprișan a mai punctat: ”Astăzi, sportul nu înseamnă numai minutul și scorul, ci și recorduri incredibile, cariere fabuloase ori momente de voință înalte cât vârful Everest”.
  • Arena SPORT.RO e în fiecare joi, pe VOYO și Sport.ro. Nu ratați! 
  • Cătălin Oprișan vă așteaptă mereu cu invitați de marcă și rubrici de care vă veți îndrăgosti. 

VEZI AICI prima ediție a emisiunii Arena SPORT.RO! Ciprian Marica a fost invitatul lui Cătălin Oprișan (19.10.2023)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!