VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali, reacție vehementă în cazul palmaresului Stelei: "S-a șters, a murit. Nu-l mai are nimeni și gata!"

Gigi Becali a oferit o nouă reacție pe tema deciziei anunțate de Curtea de Apel în privința procesului dintre CSA Steaua și FCSB privind palmaresul.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Octombrie 2023, 12:20
Data actualizarii: Miercuri 25 Octombrie 2023, 12:21

Conform deciziei anunțate luni, CSA Steaua deține palmaresul pentru perioada 1947-1998. Intervalul 1998-2003 rămâne în continuare în aer, neaparținând nici celor de la CSA Steaua, nici lui FCSB. Cele două entități au posibilitatea de a face recurs în termen de 30 de zile.

Gigi Becali: "Decizia nu ne avantajează, dar nici nu ne dezavantajează. Palmaresul este numai unul - cine continuă"

Gigi Becali spune că decizia nu o avantajează, dar nici nu o dezavantajează pe FCSB. În schimb, omul de afaceri consideră că este o anomalie situația perioadei 1998-2003, pentru care instanța nu a putut stabili cărei entități îi aparține.

"Pe noi nu ne dezavantajează pentru că lor le spune în decizie că nu pot pretinde. Nici nu ne avantajează. E o decizie care nu e decizie. Pe mine nici nu mă interesează palmaresul, o fac pentru suporteri, dar îți spun ceva: trebuie să înțeleagă toată lumea și judecătorii că palmaresul e unul și nu se poate împărți. Este numai la unul, cine continuă. Să facă ce vrea, să dea cui vor, dar să fie palmaresul unul, nu să ne facem de râs și să-l împărțim în patru.

Dacă nu există (n.r - referitor la perioada 1998-2003), înseamnă că nu mai există nici acum. Dacă el a murit?! Înseamnă că gata, s-a șters, nu-l mai are nimeni și gata. Gata, a murit să zică și gata", a spus Gigi Becali, într-un interviu pentru PRO TV și Sport.ro.

Întrebat dacă FCSB va face recurs după decizia anunțată luni de Curtea de Apel, Gigi Becali a răspuns: "O să facem. Nici nu mă interesează!"

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!