Gica Hagi Farul Constanta FC Arges Fotbal intern

Gică Hagi pune suflet și în amicale! „Regele” s-a certat cu un fan prezent în tribune, care critica echipa

Farul a făcut spectacol în meciul amical disputat, marți, în compania lui FC Argeș, la Buftea. Echipa din Constanța a trecut cu 4-1 de trupa lui Marius Croitoru.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 21:11
Data actualizarii: Marti 10 Ianuarie 2023, 21:14

Golurile echipei constănţene au fost reuşite de Tudor Băluţă (minutul 4), Alexi Pitu (minutul 11), Louis Munteanu (minutul 19) şi Mihai Popescu (minutul 64), iar pentru FC Argeş a marcat Calcan (minutul 88).

Deși a fost doar un meci amical, Gică Hagi a trăit la intensitate maximă și această partidă, așa cum o face în timpul partidelor oficiale.

Hagi, supărat pe un fan la meciul cu FC Argeș

„Regele” nu s-a putut abține iar la un moment dat și-a îndreptat furia către un fan, care dădea indicații din tribune, cotestând jocul „elevilor” săi.

„Bă, taci din gură, că mă enervez. Taci din gură, tată, vezi-ţi de ale tale, e a doua oară, a şaptea oară, taci din gură, tată! Bă, aici nu jucăm... tăceţi din gură şi faceţi pe acolo.

Stă să facă spectatol, că asta ne trebuie, nu ne trebuie să alergăm. Spectacol, mamă, că suntem Dumnezei la spectacol”, a spus Gică Hagi, potrivit Orangesport.

Următoarea partidă de verificare a Farului va avea loc sâmbătă, 14 ianuarie, de la ora 14:30, pe teren propriu, cu Cerno More Varna.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!