Ciprian Marica Erling Haaland Octavian Sovre Fotbal intern

Gest superb al lui Marica dupa ce Sovre a ajuns in presa mondiala: "Nu vreau sa-l felicit pe Sovre, nici sa il cert!" Ce a decis 

Octavian Sovre a starnit numeroase reactii dupa ce a fost surprins cerandu-i un autograf lui Haaland la finalul meciului din Champions League. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Aprilie 2021, 15:42
Data actualizarii: Joi 08 Aprilie 2021, 15:43

Arbitrul roman a fost filmat in timp ce l-a oprit pe Haaland pe tunelul spre vestiare, pentru a-i cere un autograf. Gestul sau a fost intens criticat, insa dupa ce s-a aflat motivul, reactiile pozitive nu au incetat sa apara. 

Sovre a declarat ca autografele vor fi puse la licitatie, iar banii de pe urma lor vor merge catre o Asocitatie dedicata persoanelor diagnosticate cu autism. 

  • Gest superb al lui Marica dupa ce Sovre a ajuns in presa mondiala: Nu vreau sa-l felicit pe Sovre, nici sa il cert! Ce a decis

Ciprian Marica a decis sa faca si el, la randul sau un gest superb, si a anuntat pe contul de Facebook ca va dona doua tricouri spre licitatie, pentru a sustine fundatia SOS Autism.

"Nu am telefonul lui Octavian Sovre, nu ne-am intalnit vreodata in particular. Drept pentru care scriu aici, sigur ma va contacta cineva implicat.

Nu vreau sa-l felicit, nici sa-l cert. Vreau doar sa-i multumesc ca ne-a dat o lectie importanta! Chiar asa "cersind un autograf". 

Cat am jucat, nu prea am pus pret pe tricouri. Am facut schimb cu adversarii si le-am oferit celor care mi le-au cerut. 

Dar la diversele actiuni la care am participat in ultima vreme, am mai pastrat unele, pentru altele am licitat. 

Voi oferi doua dintre cele mai dragi lui Octavian Sovre si fundatiei SOS Autism pentru care el si colegii lui doneaza suveniruri. 

Unul este al meu de la "Centenarul fotbalului romanesc", iar celalalt este al lui Daniel Niculae, cu autografele tuturor participantilor, tricou castigat de mine la licitatia caritabila de dupa eveniment.

Sper din suflet sa va fie de folos! Si ii rog pe toti colegii mei din sport sa doneze macar o amintire cu care sa insenineze ziua, poate chiar viata unui semen care are nevoie", a scris Marica pe Facebook. 

Nu am telefonul lui Octavian Sovre, nu ne-am întâlnit vreodată în particular. Drept pentru care scriu aici, sigur ma va...

Posted by Ciprian Marica on Thursday, 8 April 2021
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!