The Times Champions League haaland Octavian Sovre sovre Liga Campionilor

Probleme mari pentru Sovre! UEFA vrea sa-l suspende pe arbitrul roman, dupa autograful luat de la Haaland

Tusierul i-a cerut un autograf atacantului lui Dortmund, dupa partida pe care nemtii au pierdut-o in sferturile Champions League, 2-1, cu Manchester City.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Aprilie 2021, 12:11
Data actualizarii: Joi 08 Aprilie 2021, 12:16

Octavian Sovre i-a cerut autograful lui Haaland pentru ca ulterior sa-l scoata la licitatie si banii obtinuti sa-i doneze institutiei SOS Autism Bihor, centru care se ocupa cu ajutorarea tinerilor si adultilor cu forme grave de autism. In ciuda faptului ca Octavian Sovre i-a cerut autograful lui Haaland pentru o cauza nobila, UEFA vrea sa-l sanctioneze.

Publicatia The Times anunta ca oficialii UEFA vor sa-l suspende de la urmatoarele meciuri europene, intrucat protocolul le permite arbitrilor sa accepte cadouri din partea fotbalistilor, dar le interzice "cavalerilor" sa fie ei cei care solicita anumite favoruri. Publicatia britanica sustine ca Sovre se afla deja sub lupa UEFA de la celebrul meci PSG - Istanbul Basaksehir, cand turcii au iesit de pe teren si i-au acuzat pe romani de rasism.

  • Probleme mari pentru Sovre! UEFA vrea sa-l suspende pe arbitrul roman, dupa autograful luat de la Haaland

Gestul arbitrului roman a fost aspru criticat, in ciuda faptului ca este unul nobil, mai ales ca arbitrajul asigurat de brigada romana la meciul dintre Manchester City si Dortmund a fost considerat slab si ca i-a favorizat pe englezi.

Modifică setările cookies