Gigi Becali Damjan Djokovic FCSB Fotbal intern

Game, Set and Match! Gigi Becali se felicită pentru transferul făcut

FCSB a învins-o miercuri seară în deplasare, scor 2-0, pe FC Bihor, într-un meci la care a asistat și legendarul Emeric Ienei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Septembrie 2023, 08:24
Data actualizarii: Joi 28 Septembrie 2023, 09:07

FCSB a avut o misiune facilă la Oradea, iar croatul Damjan Djokovic și-a arătat clasa. Calm, cu o știință a jocului acumulată în Italia, fostul campion cu CFR a reușit să-l mulțumească și pe patronul echipei. Intrat în direct la TV imediat după meciul de la Oradea, Gigi Becali l-a lăudat pe mijlocașul transferat în această vară.

Asul lui Becali: Djokovic

Becali a scos în evidență faptul că fotbalistul care s-a remarcat în România la CFR nu și-a exprimat dezamăgirea când a fost trecut pe banca de rezerve. Profesionist desăvârșit, Djokovic a dat dovadă de demnitate și tact, răspunzând pe teren cu evoluții de la bune spre foarte bune.

"Djokovic mi-a plăcut astăzi (n.r.: - ieri). Djokovic a fost cel mai bun de pe teren. Ai văzut ce înseamnă ambiția? Lasă plânsul că vrei să joci", a declarat Gigi Becali, miercuri seara, la Prima Sport.

  • 33 de ani are fotbalistul din Zagreb 
  • 1,91 m e înălțimea fotbalistul care a mai evoluat pentru Bologna, Livorno sau Cesena
  • Damjan Djokovic are contract cu FCSB până pe 30 iunie 2024

FC Bihor - FCSB 0-2

David Miculescu a deschis scorul în minutul 26, după ce a reușit să șuteze din întoarcere de lângă patru jucători ai Bihorului. În repriza secundă, Siyabonga Ngezana s-a înălțat deasupra defensivei adverse și a majorat diferența în minutul 69.

Roș-albaștrii încep, astfel, cu dreptul campania din Cupa României. Pentru echipa pregătită de Elias Charalambous urmează meciul cu 'U' Cluj din campionat (luni, 2 octombrie, ora 21:00).

Echipele de start

FC Bihor: Pînzariu - Paublusztig, Sg. Jurj, Ioviță, Sorian, Farcaș, Gunie, Ban, Bactăr, Jurj, Vasile

FCSB: Vlad - Crețu, Ngezana, Haruț, Ganea - Djokovic, Lixandru, Gogescu - Radaslavescu, Miculescu, Oct. Popescu

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!