Gigi Becali FCSB Rapid Superliga

Gigi Becali râde de o rivală la titlu: "Îi spulberăm! Nu au nici măcar un jucător de un milion"

Gigi Becali este mai încrezător ca niciodată că FCSB va întrerupe perioada de secetă și va reuși să câștige primul titlu după o pauză de 9 ani.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Septembrie 2023, 23:45
Data actualizarii: Miercuri 27 Septembrie 2023, 23:44

După meciul cu FC Bihor (2-0), din Cupa României, Becali a intrat în direct la Prima Sport și a ironizat clubul Rapid, care a anunțat public că vrea să lupte pentru titlu în acest sezon.

Gigi Becali: "O spulberăm pe Rapid! Cine suntem noi să ne dea 3, CFR?"

Finanțatorul vicecampioanei spune că Rapid nu îi poate face față lui FCSB, având un lot mult mai slab. Becali dă din nou exemplele Răzvan Oaidă și Iulian Cristea - jucători pe care i-a lăsat să plece gratis în această vară și au ajuns în Giulești.

Omul de afaceri vede doar două contracandidate la titlu - CFR Cluj și Universitatea Craiova, însă este mai sigur ca niciodată că FCSB va reuși să câștige titlul în Liga 1.

"Rapidul, vă dau cuvântul meu de onoare, că nu mă interesează deloc. Sunt șapte puncte, mare diferentă, joaca cu sabia lui Damocles la cap. E diferență mare de valoare între noi și ei.

A, dacă spuneai de Craiova, da, dar la Rapid uiă-te la jucători si spune-mi cine. Vă dau un sfat, nu ignorați valoarea materială. Uitati-vă cât costă cei de la Rapid, nu au nici măcar un jucator de un milion. FCSB valoarează mult mai mult, Rapid nu are.

Nu mă poate surclasa o echipă care a luat doi jucatori de la mine, le-am dat și bani să plece, nu au jucători cu care să se bată cu noi.

Pe Rapid o s-o spulberăm. Cine suntem noi, CFR ca să ne dea 3?

CFR-ul cu care cred că ne batem și Craiova un pic. Acum sunt 7 puncte, la început îmi era mai frică. Ei la primul eșec se duc în cap, noi ne mai permitem", a spus Gigi Becali.

  • FCSB - Rapid se va juca în etapa a 15-a, ultima din tur, în jurul datei de 4 noiembrie.

FCSB a dominat startul de sezon, cu 25 de puncte din 30 posibile în primele 10 etape. Liderul este urmat de CFR Cluj, cu 19 puncte și un meci în minus, în timp ce Rapid și Universitatea Craiova sunt la egalitate, cu 18 puncte.

Daniel Pancu: "Rapid sigur se bate la titlu"

Daniel Pancu este convins că Rapid va lupta pentru câștigarea campionatului în acest sezon. Fostul jucător și antrenor din Giulești consideră că elevii lui Cristiano Bergodi sunt pe un trend ascendent și vorbește în termeni laudativi despre Albion Rrahmani, atacantul kosovar care a înscris deja 6 goluri.

"Rapid sigur se bate la titu. Rapid și-a propus să lupte la titlu. Nu știu dacă va reuși sezonul ăsta, dar cu siguranță de golurile lui Rrahmani va avea nevoie și va depinde", a spus Daniel Pancu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!