VIDEO EXCLUSIV FRF îl vrea pe „Reghe” pe banca naționalei, însă Craiova nu renuță ușor la el: „Să achite clauza de reziliere!”

Mirel Rădoi a anunțat că nu va mai continua la națională nici dacă „tricolorii” vor ajunge la meciurile de baraj pentru calificarea la Campionatul Mondial, iar acest lucru a dat naștere unor serii de discuții pe marginea acestui subiect.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 15 Octombrie 2021, 18:04
Data actualizarii: Vineri 15 Octombrie 2021, 18:14

Deja mai multe nume de posibili înlocuitori pentru Mirel Rădoi au fost vehiculate în spațiul public, iar unul dintre aceste nume este cel al lui Laurențiu Reghecampf, antrenorul Universității Craiova.

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a vorbit despre posibilitatea ca „Reghe” să preia banca thenică a naționalei, susținând că FRF va trebui să plătească clauza de reziliere dacă îl vrea pe tehnicianul de 46 pe banca naționalei.

„Întrebaţi-l pe el. Clubul te lasă, nu te lasă. Îi plăteşti clauza şi a plecat. Cât timp există clauză de reziliere într-un contract, este numai la voinţa lui. Mai puţin sunt negocieri când sunt clauze. El şi-a început clauza aici. Nu cred… dar ştii cum e cu echipa naţională. Dar nu se compară o muncă de selecţioner cu cea de antrenor al unei echipe de club.

(Care ar fi tipul de selecţioner dorit) Va fi un antrenor comod conducerii. Care să poată să colaboreze, să vorbească cu conducerea Federaţiei. Ce sfaturi să dau eu celor de la FRF? Ei decid pe cine abordează, ce fac”, a declarat Sorin Cârţu, la PRO X, în cadrul emisiunii „Ora exactă în sport”.

Pe parcursul carierei, Reghecampf le-a mai pregătit pe Laurenţiu Reghecampf le-a mai pregătit pe FC Snagov, FC U Craiova, Concordia Chiajna, FCSB, de două ori, Al Hilal, Litex, Al-Wahda, Al-Wasl, Al-Ahli și Universitatea Craiova.

Modifică setările cookies