Liga 1

Mihai Rotaru, dat de gol de Mitică Dragomir! Ce avere deține finanțatorul Universității Craiova 

Fostul președinte al LPF a vorbit despre cei mai înstăriți finanțatori din istoria campionatului românesc. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 14 Octombrie 2021, 23:13
Data actualizarii: Joi 14 Octombrie 2021, 23:22

Bănia are două echipe în Liga 1 care își revendică numele de Universitatea Craiova. Una deținută de Adrian Mititelu, iar cealaltă este finanțată de Mihai Rotaru.

Dumitru Dragomir a dezăluit că Rotaru este mult mai potent financiar decât familia Mititelu, omul de afaceri având o avere estimată la 300 de milioane de euro. Cu toate acestea, fostul președinte al LPF a ținut să menționeze că tot Gigi Becali este cel mai bogat patron din Liga 1. 

Rotaru nu se compară cu Mititelu, are peste 300 de milioane. Mititelu a vândut un teren cu 30 de milioane. La nivel de Gigi Becali nu este însă nimeni, nici Ioan Niculae. Eu știu ce are Gigi Becali”, a declarat Dumitru Dragomir pentru prosport

Dispută între Mititelu Jr. și Rotaru pentru numărul de spectatori

„Țin să îi reamintesc lui Rotaru ca aici nu suntem la ANRP, unde își supraestima despăgubirile prin dosare, ci suntem la fotbal. Să își potolească prostul obicei de a supraestima numărul spectatorilor care vin la CSU!

A vândut 6.000 de abonamente cu 20 de lei. La meciul lor cu Sepsi nu au fost 10.000 de oameni, cum nici la meciul nostru cu Steaua (n.r. FCSB) nu au fost 6.000. Am avut 8.000 de spectatori la meciul cu Steaua, cu tot cu loje. Deocamdată media de spectatori ne este favorabilă. Suntem peste ei!

Linia se va trage la sfârșitul sezonului, nu după 9 etape. 7 ani s-au distrat singuri prin Craiova și prin Liga 1, dar s-a terminat. Karma și Dumnezeu o să îi bată la ușă lui Rotaru cât de curând. Nota de plată pentru răul făcut familiei mele și suporterilor echipei Universitatea Craiova o să o primească când îi va fi lumea mai dragă. Îi propun să își mai facă o asociație - Asociația Pentru Protecția Numărului de Spectatori”, a spus Adrian Mititelu Jr. pentru gsp.

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies