Teodora Meluta il invita pe Gigi Becali la meciurile nationalei feminine: "Uneori jucam mai spectaculos decat baietii"

Teodora Meluta il invita pe Gigi Becali la meciurile nationalei feminine: "Uneori jucam mai spectaculos decat baietii"

Romania e in grupa cu Elvetia, Belgia, Croatia si Lituania in campania preliminara pentru urmatorul campionat european.

Nationala feminina a Romaniei a ratat calificarea la Mondial, dar se va lupta cu sanse reale pentru calificarea la urmatorul Euro.

Romania si-a aflat adversarele din preliminarii. Ne batem cu Elvetia, Belgia, Croatia si Lituania pentru unul din primele doua locuri din grupa.

"As da orice sa ne calificam la un turneul final! Eu cred in sansele noastre, avem o echipa buna si cred ca putem sa ne calificam", spune Teodora Meluta, cea mai buna fotbalista din Romania in 2018.

Teodora spune ca ii invita pe toti cei care ironizeaza fotbalul feminin la antrenamentele sau la meciurile echipei nationale.

Recent, Gigi Becali s-a facut remarcat in toata lumea cu o declaratie prin care si-a exprimat parerea ca acest sport nu ar trebui sa existe.

"Ii invit pe toti acei oameni care spun diferite lucruri despre noi sa participe la un antrenament sau la un meci de-al nostru si sunt convinsa ca parerea lor va fi cu totul alta. Chiar si noi, fetele, facem acelasi lucru ca si baietii pe teren, in unele momente avem faze chiar mai spectaculoase decat baietii", a spus Teodora Meluta intr-un interviu pentru FRF TV.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Eroul de la Colectiv. Un tânăr a povestit cum s-a întors în iadul din club ca să salveze vieți
BRAT