Florin Răducioiu intră la luptă! Anunțul făcut de fostul mare atacant al lui Dinamo 

Dinamo Florin Raducioiu Mircea Rednic Fotbal intern Florin Raducioiu
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 21 Noiembrie 2021, 17:28
Data actualizarii: Duminica 21 Noiembrie 2021, 17:47

Gruparea situată pe locul 15 din 16 echipe în Liga 1 dă o lovitură de imagine. 

Dinamo va întâlni formaţia FC Voluntari, luni, de la ora 20:30, în deplasare, într-o partidă din cadrul etapei a 16-a a Ligii 1. Florin Răducioiu va intra curând în echipa de conducere a celor de la Dinamo. 

Mircea Rednic și Florin Răducioiu au fost colegi la Dinamo în marea echipă formată de Mircea Lucescu în a doua parte a anilor '80. Au câștigat împreună cupa și campionatul în sezonul 1989-1990 și au fost colegi în lotul României la Coppa del Mondo, turneu din Italia la care elevii lui Emerich Ienei au ajuns până în optimile de finală, fază în care au fost eliminați, la lovituri de departajare, de Irlanda.

  • Florin Raducioiu

Anunțul lui Florin Răducioiu

Crescut la școala lui Dinamo la grupa lui Gheorghe Timar și promovat în echipa mare a roș-albilor de Mircea Lucescu, Florin Răducioiu (51 de ani) asigură că va pune umărul la renașterea echipei sale de suflet. Prezent sâmbătă la un eveniment, fostul atacant de la Milan, Espanyol și AS Monaco a zis că e gata să înceapă munca. 

"Sosirea mea este iminentă. Eu cred că cei care se ocupă de problemele economice sunt foarte bine pregătiți. L-am cunoscut pe domnul Zăvăleanu, sunt convins că este o persoană foarte bine pregătită pentru a salva clubul, pentru a gestiona corect și transparent situația.

Suporterii fac un efort mare, dar trebuie corelat cu performanța echipei. Cu cât Dinamo va reuși să urce în clasament, să se salveze de retrogradare, atunci vom putea discuta de sponsorizări, de oameni care vor veni lângă club", a declarat fostul vârf al Generației de Aur. 

Dinamo va întâlni formaţia FC Voluntari, luni, de la ora 20:30, în deplasare, într-o partidă din cadrul etapei a 16-a a Ligii 1.Formația din Șoseaua Ștefan cel Mare se află pe penultimul loc al clasamentului Ligii 1, cu opt puncte după 15 meciuri, iar situația la echipă e una îngrijorătoare. FC Voluntari, adversara roș-albilor, se află pe locul 8, cu 25 puncte. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!