Fotbal intern

EXCLUSIV | Gigi Becali, moment de sinceritate! Singurul motiv care îl face să mai bage bani în fotbal: „Asta vreau!”

Gigi Becali are planuri mari cu FCSB!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 August 2021, 17:28
Data actualizarii: Sambata 14 August 2021, 17:33

Latifundiarul din Pipera a dezvăuit că obiectivul său pe termen lung este câștigarea Ligii Campionilor. Până atunci însă, Becali speră ca echipa sa să obțină calificarea în grupele Champions League, sezonul viitor.

„Încerc să fac, cu ajutorul lui Dumnezeu, ceva care cred că se va întâmpla. Nu știu când, poate vreau la anul calificare în Liga Campionilor în grupe, avem echipă de asta. Păi cu echipa asta, la anul, noi ne calificăm. Dar vreau, cât eu trăiesc, să mai câștig o dată Liga Campionilor. O să ziceți acum: 'E nebun, aberează și nu mai este sănătos la cap'. E normal să spuneți așa, dar eu asta vreau. Cu ajutorul lui Dumnezeu. 

  • EXCLUSIV | Gigi Becali, moment de sinceritate! Singurul motiv care îl face să mai bage bani în fotbal: „Asta vreau!”

Eu mizez pe Dumnezeu, să bată David pe Goliat. Ei l-au luat pe Messi și în șapte minute au câștigat 15 milioane de euro din tricouri, între 80 și 120 de euro. Dacă fac 15 milioane în șapte minute, cum să te bați cu ei? Dar eu mizez pe puterea lui Dumnezeu, să se arate slava Lui, să se arate că cel sărac îl bate pe cel bogat și puterea nu e în bani și în puterea calului și a ostașului, puterea este în mainile lui Dumnezeu și eu sper să facă asta. 

Eu cred că la ora asta avem o echipă care, la anul, pe ruta campioanelor, ne calificăm în grupele Ligii”, a spus Gigi Becali la PRO X, în cadrul emisiunii Ora exactă în sport.

FCSB a încheiat sezonul trecut pe locul doi în clasament, fiind devansată de CFR Cluj. În acest sezon, când s-au scurs patru etape, FCSB ocupă locul patru, cu opt puncte.

CITESTE SI
Modifică setările cookies