Mirel Radoi Bogdan Stelea radoi Romania stelea Fotbal intern "E o greșeală numirea lui!" Mirel Rădoi, atacat de un membru al "Generației de Aur"

"E o greșeală numirea lui!" Mirel Rădoi, atacat de un membru al "Generației de Aur"

Selecționerul nu are liniște.

Alecu Mihai
Data publicarii: Joi 22 Iulie 2021, 12:15
Data actualizarii: Joi 22 Iulie 2021, 12:20

Bogdan Stelea nu e de acord "promovarea" lui Mirel Rădoi de la națională de tineret la cea mare, invocând lipsa de exprienta a tehnicianului la cel mai înalt nivel, dar și presiunea uriașă care există pentru orice selectioner al României.

"Este o greșeală numirea lui Radoi! Eu am văzut cât de greu este să fii antrenor principal. Doar dacă era vreun geniu reușea să facă rezultate foarte bune! Când ești tânăr și ajungi să fii selecționer faci greșeli. Ca să faci cât mai puține greșeli trebuie să ai foarte mare experiență.

  • E o greșeală numirea lui! Mirel Rădoi, atacat de un membru al Generației de Aur

Era clar că o să facă greșeli. Iar dacă l-au numit trebuie să și-l asume așa cum e și cu greșelile respective. Să-și asume că nu ne-am calificat cu Islanda, că era greu să-i batem, după au fost probleme și în continuare sunt probleme. E un lucru pe care Federația trebuie să și-l asume și să răspundă", a spus Bogdan Stelea, conform gsp.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!