FOTO Răducioiu răsucește cuțitul în rana lui Rădoi & Co

raducioiu radoi Nationala Florin Raducioiu
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Noiembrie 2021, 08:48
Data actualizarii: Luni 15 Noiembrie 2021, 08:56

Liechtenstein - România 0-2 / Macedonia de Nord - Islanda 3-1 în ultima etapă a Grupei J a preliminariilor CM din Qatar.

Florin Răducioiu răsucește cuțitul în rana tricolorilor după campania în care elevii lui Mirel Rădoi au încheiat Grupa J pe locul al treilea, după Germania și Macedonia de Nord. "Era o grupă ușoară!", subliniază fostul atacant al primei reprezentative.

Răducioiu: "Era o grupă ușoară"

"Nu uitaţi că Macedonia de Nord vine după EURO. La această echipă joacă nişte fotbalişti foarte buni. Era o grupă uşoară, dar asta e realitatea. Spunem acelaşi lucru de ani de zile şi nu putem avea pretenţii mai mari. Am stat la mâna noastră acum câteva zile. Am vorbit de ce acum câteva zile. Nu am fost în stare să înscriem Islandei, ei le-au dat trei. 

  • Florin Raducioiu

A fost prea puţin să emitem pretenţii la baraj. Era uşoară grupă, dar Macedonia e o echipă mult mai puternică, cu o voinţă mai mare decât a noastră. Au dat 23 de goluri, foarte multe în această campanie. Ăsta e adevărul. 

E clar că e dezamăgire, pentru că, repet... Când am terminat 0-0, în Ghencea, am zis că s-a terminat. Rădoi era resemnat, nu am crezut niciodată. Ei au bătut clar, noi nu am reuşit să dăm gol", a declarat Florin Răducioiu, conform telekomsport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!