Echipa nationala a Romaniei conduce in doua topuri inainte de Jocurile Olimpice! La ce sunt primii elevii lui Radoi

Echipa nationala a Romaniei conduce in doua topuri inainte de Jocurile Olimpice! La ce sunt primii elevii lui Radoi

Romania se va prezenta la Jocurile Olimpice cu cel mai tanar lot si cel mai tanar selectioner. 

Romania va face parte din Grupa B la Jocurile Olimpice, unde se vor afla Noua Zeelanda, Coreea de Sud si Honduras. Tricolorii vor ataca sferturile competitiei cu cel mai tanar lot si cel mai tanar selectioner. 

Jucatorii nationalei Romaniei au cea mai mica medie de varsta din toate echipele de la Jocurile Olimpice, 22,7 ani. Pe locurile doi si trei sunt Argentina si Franta, cu 22,8 si 23 de ani. Tricolorii vor defila la Tokyo si cu cel mai tanar selectioner. Mirel Radoi, la 40 de ani, este cel mai tanar antrenor care isi va conduce echipa la aceasta editie a Jocurilor Olimpice. Pe locurile doi si trei se afla doi tehniciani care nu fac parte din Europa, respectiv Saad Al-Shehri din Arabia Saudita si Andre Jardine din Brazilia. 

Programul Romaniei la Jocurile Olimpice:

22 iulie, 14:00 - Honduras - Romania

25 iulie, 14:00 - Romania - Coreea de Sud 

28 iulie, 11:30 - Romania - Noua Zeelanda

  • Echipa nationala a Romaniei conduce detasat doua topuri inainte de Jocurile Olimpice! La ce sunt primii elevii lui Radoi

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

VIDEO PROTVPLUS.RO

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies