Depunctari record: FC Caransebes si Metalul Resita, din liga a II-a, au ajuns la MINUS 39, respectiv minus 11 puncte. Ce spune FRF

fc caransebes liga a doua Liga II Metalul Resita Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Decembrie 2015, 18:16
Data actualizarii: Vineri 18 Decembrie 2015, 18:40

FC Caransebesc si Metalul Resita, cele doua echipe din seria a doua a ligii secunde care se confrunta cu mari probleme financiare, au fost sanctionate cu 52, respectiv 12 puncte. Acestea sunt astfel condamnate la retrogradarea in liga a treia si poate chiar la desfiintare.

FC Caransebes si Metalul Resita au ajuns la -39, respectiv -11 puncte in seria a doua a ligii secunde. Cele doua echipe au fost sanctionate de FRF din cauza datoriilor, dupa ce pe numele celor doua cluburi au fost initiate mai multe litigii.

FC Caransebes, care acumulase 13 puncte in primele 18 etape din acest sezon, a fost penalizata cu 52 de puncte din cauza restantelor catre fosti jucatori ai echipei, ajungand la -39 in clasament. Conducerea echipei spera insa ca aceasta sa poata incheia sezonul chiar si pe minus, pentru ca o eventuala retragere prematura ar insemna nu retrogradarea in liga a treia, insa in divizia judeteana.

"Din cauza ca pe rolul Comisiei de Disciplina se afla un numar mare de litigii care, toate, vizau pe FC Caransebes, am convenit sa operam depunctarea in mod oficial dupa ultima sedinta, care a avut loc ieri, 16 decembrie. Numarul final de puncte cu care a fost sanctionata echipa va fi afisat oficial azi sau maine", a spus Aurel Ionescu, seful departamentului Competitii din cadrul FRF, citat de liga2.ro

De cealalta parte, Metalul Resita a primit 12 puncte de suspendare, astfel ca a ajuns la -11. Echipa avea un singur punct in clasament. Resita, ca si Caransebesul, pare condamnata astfel la retrogradare.

Potrivit site-ului liga2.ro, FC Caransebes are 9 ligitii de rezolvat, toate cu fotbalisti care nu si-au primit banii de foarte multe luni. 

Resita putea fi si ea mult mai aspru sanctionata, insa clubul a intrat in insolventa si multe alte litigii au fost blocate.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!