Daniel Pancu FCSB Ianis Stoica nationala u20 Fotbal intern

Daniel Pancu a dezvăluit cum a reușit să „resusciteze” un jucător de la FCSB: „I-am transmis asta și a înțeles!”

România U20 a disputat ultima partidă din acest an în compania Poloniei U20, scor 2-0, pe 21 noiembrie.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Decembrie 2022, 17:45
Data actualizarii: Luni 05 Decembrie 2022, 17:50

Daniel Pancu, antrenorul selecționatei U20 a României, a dezvăluit că a fost dezamăgit de prestațiile unui jucător de la FCSB în primele sale meciuri pe banca naționalei.

Nemulțumit de prestațiile anterioare ale lui Ianis Stoica la națională, Danile Pancu susține că a văzut o îmbunătățire a jocului acestuia în meciul cu Polonia U20, după ce a purtat o discuție față în față cu jucătorul de la FCSB.

Daniel Pancu a dezvăluit cum a reușit să-l „resusciteze” pe Ianis Stoica

„Lui Ianis Stoica i-am spus foarte clar: ’Am fost nemulțumit de tine, normal nu trebuia să vii nici acum’. Avea doar 45 de minute cu West Ham, în rest a fost doar rezervă.

I-am spus ’un gol cu Italia, un gol cu Germania, chiar la nivelul ăsta de vârstă, te readuc în prim-plan’. Jocurile astea sunt televizate și în Italia, și în Germania, oriunde. A înțeles lucrul ăsta, reacția a fost una mai mult decât pozitivă”, a spus Daniel Pancu la Digisport.

Ianis Stoica (19 ani) nu mai oferă același randament ca în sezonul trecut. În 18 meciuri în care a fost utilizat de Toni Petrea (47 ani), Nicolae Dică (42 ani) și Mihai Pintilii (38 ani), în toate competițiile, atacantul nu a izbutit să marcheze sau să ofere o pasă decisivă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!