Ianis Stoica FCSB Victor Becali Superliga

Decizia luată de Ianis Stoica: ”A sunat la 10 noaptea și a zis să reziliem”

Ianis Stoica era unul dintre jucătorii importanți ai celor de la FCSB în sezonul trecut, dar evoluțiile sale nu au fost pe măsura așteptărilor în noul sezon.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Septembrie 2022, 14:58
Data actualizarii: Joi 22 Septembrie 2022, 14:58

Tânărul atacant a fost trecut pe banca de rezerve și s-a vorbit inclusiv despre posibilitatea ca acesta să ajungă la Chindia, unde ar putea lucra din nou cu fostul său antrenor, Toni Petrea. Impresarul Victor Becali a dezvăluit că Ianis Stoica și-a dorit să rezilieze contractul cu firma fraților Becali, iar în prezent este impresariat de Liubliana Nedelcu.

Victor Becali: ”A sunat la 10 noapte și a zis să reziliem”

„Noi îi spunem unui jucător că atunci când semnează cu firma că nu e rezolvat din punct de vedere al carierei sportive. Noi doar îl promovăm și îl propunem. Nu înseamnă că dacă a semnat e gata viața lui și va pleca într-o lună.

Din ce știu eu Ianis nu s-a întors la Anamaria Prodan. Din ce știu s-a dus la Liubliana Nedelcu. Eu am înțeles că a existat o ofertă din Franța de vreo 200-300 de mii de euro și de acolo ar fi vrut să plece. Știam că pretențiile FCSB-ului sunt altele. 

I-a cerut unui băiat din firmă pe la 10 noaptea să reziliem. I-am zis să vină a doua și am încheiat. La revedere! Cu noi n-avea nicio clauză. Sunt amic cu tatăl lui, dar trebuie să recunosc că nu a avut evoluții senzaționale la FCSB”, a spus Victor Becali, la GSP.

Ianis Stoica a jucat în 12 partide pentru cei de la FCSB în acest sezon, în campionat și Conference League, dar nu a reușit să marcheze și nici să ofere pase decisive pentru colegii săi.

În prezent, site-urile de specialitate îi oferă o cotă de piață de un milion de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies