marco dulca Chindia Targoviste FCSB Ianis Stoica Toni Petrea Superliga

Marco Dulca și Ianis Stoica, la Chindia Târgoviște? Toni Petrea a dat răspunsul

Toni Petrea (47 de ani) a fost prezentat oficial în postura de antrenor principal la Chindia Târgoviște.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 22 Septembrie 2022, 21:10
Data actualizarii: Joi 22 Septembrie 2022, 21:09

Petrea îl înlocuiește pe Adrian Mihalcea și preia Chindia Târgoviște de pe ultimul loc în Liga 1. Formația dâmbovițeană nu a câștigat niciun meci în primele 10 etape din acest sezon și a obținut doar trei puncte.

Toni Petrea, prezentat la Chindia: "Nu am discutat cu nimeni de la FCSB despre Dulca și Stoica"

La conferința de presă în care a fost prezentat, Toni Petrea a fost întrebat și despre zvonul apărut în presă conform căruia noua sa echipă ar vrea să îi transfere de la FCSB pe mijlocașul Marco Dulca și atacantul Ianis Stoica. Ambii nu mai sunt pe placul conducerii, iar Chindia Târgoviște ar fi una dintre echipele interesate de cei doi.

Petrea spune că nu a discutat cu conducerea despre cei doi jucători de la FCSB, însă nu exclude această variantă pentru viitor. 

"Sincer, n-am discutat nimic despre acest lucru cu nimeni din conducerea FCSB-ului. Nici n-am avut timp. Am venit ieri, a fost primul antrenament. Am citit și eu informația asta. Nu știu de unde a apărut. N-am vorbit cu nimeni momentan despre asta", a spus Toni Petrea.

În ceea ce privește echipa, Toni Petrea este încrezător că poate salva Chindia de la retrogradare și explică ce le lipsește noilor săi elevi.

"Suntem conștienți de momentul delicat în care se află echipa. E un loc care nu onorează această echipă. Am venit cu sufletul deschis alături de Cristi Țermure, care e de aici, să ajutăm, să creștem nivelul echipei. E foarte important să adunăm cât mai multe puncte pentru a ne îndepărta de această poziție deloc plăcută. Trebuie să transmit entuziasm jucătorilor, cred că le lipsește acum încrederea, deși consider că e un grup bun de jucători. 

Ne așteaptă o perioadă dificilă, trebuie să conștientizăm toți că trebuie să fim foarte uniți, să formăm un grup unit pentru a ne îndeplini obiectivul - salvarea de la retrogradare", a mai spus Petrea.

Primul test important al lui Toni Petrea pe banca Târgoviștenilor este duelul cu CSA Steaua București din Cupa României de pe 28 septembrie, ora 16:30.

În campionat, Chindia se va duela cu Rapid București sâmbătă, 1 octombire, de la ora 18:00.

Modifică setările cookies