Superliga

Anamaria Prodan a mai pierdut un jucător de la FCSB și nu poate să acționeze în instanță! 

Jucătorul pe care Anamaria Prodan a anunțat că l-a recâștigat nu mai dorește să fie reprezentat de impresarul FIFA. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 04 Decembrie 2022, 15:55
Data actualizarii: Duminica 04 Decembrie 2022, 15:59

Ianis Stoica (19 ani) nu mai are același randament ca în sezonul trecut. În 18 meciuri în care a fost utilizat de Toni Petrea (47 ani), Nicolae Dică (42 ani) și Mihai Pintilii (38 ani), în toate competițiile, atacantul nu a izbutit să marcheze sau să ofere o pasă decisivă.

Ianis Stoica nu mai are impresar! A renunțat la Anamaria Prodan și Giovanni Becali 

În vara lui 2021, Ianis Stoica rupea contractul cu Anamaria Prodan și semna cu firma de imresariat a fraților Becali. Colaborarea a durat doar un an, pentru că atacantul a încetat să mai fie reprezentat de verii patronului de la FCSB. Iar recent, Anamaria Prodan a anunțat că l-a recâștigat pe Ianis Stoica. 

„Ianis se gândea și la mine, că sunt ca mama lui, dar și să semneze cu frații Becali: 'Mă amenință ăștia, nu mă mai lasă să joc'. El mi-a zis că nu e adevărat că a semnat cu un alt impresar. 

A fost oricum jucătorul meu, nu contează ce declară ăștia, aveam contract cu el. Nu avea cum să iasă din contractul ăsta. S-a discutat despre U Cluj, i-am spus că FCSB vrea să-l dea împrumut la U Cluj. Ultimul mesaj de la el este: 'Nu vreau să mă duc la U Cluj, vreau să încercăm afară'. Oricum, trebuie să joace”, a declarat Anamaria Prodan pentru gsp.

Doar că, potrivit aceleiași surse, Ianis Stoica nu mai poate fi dat în judecată de către Anamaria Prodan. Avocatul l-a informat pe jucător că înțelegerea cu impresarul FIFA a expirat de un an, iar Anamaria Prodan nu mai poate acționa în istanță. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!