dan sucu Fratii Paval Rapid Fotbal intern

Dan Șucu aruncă bomba! Cei mai bogați afaceriști din România ar putea învesti în fotbal: „Mi-au promis că vin la un meci!”

Afaceristul Dan Șucu a preluat în acest an 50% din acțiunile Rapidului și a făcut investiții majore în bazele de pregătire ale clubului.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Decembrie 2022, 12:21
Data actualizarii: Sambata 24 Decembrie 2022, 12:29

Implicarea omului de afaceri le-a stârnit apetitul pentru fotbal și celor mai bogați oameni din România, care ar putea investi pe viitor într-o echipă românească.

Șucu susține că frații Dragoș și Adrian Pavăl, cei mai bogați oameni din România ar fi tentați să investească în fotbal și dacă acest lucru se va întâmpla, atunci respectivul club va deveni ușor unul dintre cele mai puternice cluburi din România.

Cei mai bogați afaceriști din România ar putea investi în fotbal

„Suntem acționari împreună la o firmă. E un fond de investiții în care sunt implicați mai mulți oameni de afaceri și care investește în mai multe afaceri. Îi admir pe amândoi. Sunt niște oameni de toată isprava. Mi-au promis zilele astea că vor veni și ei la un meci.

Nu mi-au declarat că vor să se implice în fotbal, dar nu cred că mi-ar fi spus-o oricum. Probabil că ar putea fi printre cei care au așteptat să vadă ce se întâmplă și cu alții. Dar n-ar avea nevoie nici ei de mine, nici noi de ei.

Sunt convins că le-ar face plăcere dacă ar decide că Bacăul trebuie să fie una dintre cele mai puternice echipe ale României. Sunt convins că n-ar fi o problemă. Din punctul meu de vedere, ei dacă ar decide că ar dori să fie competitori, ar fi extrem de puternici. Cine realizează ce au realizat ei, nu poate fi decât extrem de puternic”, a spus Dan Șucu, potrivit Fanatik.

Rapid ocupă la final de an locul patru în clasamentul Superligii, la egalitate de pucte cu FCSB (locul trei) și Universitetea Craiova (locul cinci).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!