VIDEO EXCLUSIV „Două lucruri pe care le luai cu tine în cantonament?” Răspunsul neașteptat oferit de Narcis Răducan

La „Poveștile Sport.ro”, moderatorul emisiunii, Andru Nenciu, l-a avut invitat pe Narcis Răducan, fostul mijlocaș al Stelei București.

Vali Andronescu
Data publicarii: Sambata 24 Decembrie 2022, 19:00
Data actualizarii: Sambata 24 Decembrie 2022, 18:55

Trecut pe la echipe de top din campionatul României, precum Steaua sau Rapid, Narcis Răducan a trecut cu siguranță printr-un număr deosebit de mare de cantonamente atât la cele două rivale, cât și la cluburile la care a mai evoluat.

„Două lucruri pe care le luai cu tine în cantonament?” Răspunsul neașteptat oferit de Narcis Răducan

Totuși, fostul mijlocaj născut la Focșani a evidențiat cele două obiecte de care nu se lipsea niciodată în momentul în care era în cantonament: o iconiță și o carte

Narcis Răducan a specificat faptul că își propunea să citească o carte în fiecare cantonament, iar câteodată reușea să ducă la bun sfârșit și câte două cărți.

„(n.r. Două lucruri pe care le luai cu tine în cantonament)” Îmi luam o iconiță și o carte. Aveam un obiecei, cel puțin o carte să citesc în cantonament. Deobicei citeam și două cărți în cantonamentul respectiv. Aveam o iconiță de lemn și o carte!”, a spus fostul director sportiv al FCSB-ului.

Narcis Răducan și-a făcut debutul la CSM Focșani

În ianuarie 1994, fostul mijlocaș a părăsit-o pe CSM Focșani și a făcut pasul la FC National, ca în iulie să ajungă la Selena Bacău, iar un an mai târziu la Steaua București.

La formația „roș-albastră”, Narcis Răducan a fost legitimat doi ani și și-a continuat parcursul fotbalistic la FCM Bacău, Rapid București și Electromagnetica.

În iulie 2005, a făcut pentru prima dată pasul în afară la AEK Larnaca, iar în 2006 a evoluat și la AEK Limassol, ca în 2007 să se întoarcă în România, la Ceahlăul, unde s-a retras jumătate de an mai târziu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!