FOTO ȘI VIDEO Cum arată lotul World Stars pentru meciul cu Generația de Aur (sâmbătă de la 20:30, Pro TV și VOYO)

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Mai 2024, 13:25
Data actualizarii: Vineri 24 Mai 2024, 14:41

Generația de Aur - World Stars, marele meci de pe Arena Națională, e în direct pe Pro TV și VOYO. 

Partida de sâmbătă va fi și în format LIVE BLOG pe www.sport.ro. 

Generația de Aur - World Stars e sâmbătă, de la 20:30, pe Pro TV și VOYO

Formația stelelor lumii, jucători care au fost colegi la echipe de club cu membrii Generației de Aur (optimi la CM 1990, sferturi la CM 1994, optimi la CM 1998), va fi antrenată de portughezul Jose Mourinho. Iată mai jos lotul pe care se va baza celebrul antrenor portughez, ultima dată tehnician la AS Roma. 

  • Echipa lui Hagi joaca la fel ca Barcelona! Reactia MINUNATA a lui Rivaldo dupa ce a vazut Viitorul

Echipa World Stars, antrenată de Jose Mourinho, este alcătuită din:

Dida şi Frey – pe post de portari, cu 1 pe tricou, Maicon (1️3️), Candela (3️2️), Fernando Couto (6️), Panucci (2️), Juanito Gutiérrez (20), Paul Bodin (3️), Kobiashvilli (4️) şi Miroslav Djukic (5️) – pe post de fundaşi, Rivaldo (1️0️) – câştigător al Balonului de Aur, Giovanni (1️1️), Litmanen (7️), Gokhan Inler (1️4️), Christian Karembeu (1️9️), Giorgios Karagounis (2️0️), Edmilson (1️5️), Marcos Senna (1️6️) şi Christian Zaccardo (8️1️) – pe post de mijlocaşi şi Nuno Gomez (2️1️), Hristo Stoichkov (8️) – şi el câştigător al Balonului de Aur, Goran Pandev (2️7️) şi Javier Saviola (9️) – pe post de atacanţi.

 

„Pentru că ştim deja ce interes uriaş a declanşat acest meci şi pentru că am avut şi o cauză nobilă ataşată evenimentului, ne-am dorit să spijinim Şcolile Generaţiei de Aur şi printr-o altă sursă, independent de tricourile de colecţie disponibile deja în magazinul nostru oficial. 

Astfel, am decis să organizăm această licitaţie în cadrul căreia pasionaţii vor putea pune mână pe veritabile piese de colecţie semnate chiar de jucătorii respectivi, după o seară care va rămâne definitiv în istoria fotbalului românesc. 

Tot profitul din urma licitaţiei va merge către cauza noastră de suflet şi le mulţumesc de pe acum tuturor celor care se vor alătura şi vor contribui la un viitor mai bun pentru copiii care vor învăţa în şcolile în care am învăţat eu şi colegii mei”, a declarat Gheorghe Popescu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!