CFR Cluj dă lovitura după transferul lui Krasniqi la Sparta! Suma impresionantă pe care o va încasa de la Rapid

Ermal Krasniqi CFR Cluj Rapid Sparta Praga Fotbal intern Ermal Krasniqi / Foto Gabriel Chirea
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 07 Iunie 2024, 08:14
Data actualizarii: Vineri 07 Iunie 2024, 08:19

Rapid a ajuns la un acord cu Sparta Praga, campioana Cehiei, în privința transferului lui Ermal Krasniqi (25 de ani), urmând să încaseze două milioane de euro.

În plus, clubul din Giulești urmează să mai încaseze 500.000 de euro bonusuri de performanță, plus un procent dintr-un viitor transfer.

Transferul lui Krasniqi la Sparta Praga le va aduce bani în conturi și celor de la CFR Cluj nu doar rapidiștilor.

CRF Cluj apăstrat 20% din drepturile pe jucător în momentul în care l-a cedat către Rapid la începutul acestui an, pentru suma de un milion de euro. În concluzie, 200.000 de euro din banii cehilor vor ajunge la CFR Cluj.

În acest sezon, Krasniqi a evoluat în 34 de partide pentru CFR Cluj și Rapid, reușind să marcheze în șase dintre acestea, cifră la care se adaugă și cinci pase decisive.

Potrivit site-urilor de specialitate, Krasniqi este evaluat la 1,6 milioane de euro și se poate lăuda cu două titluri de campion în țara sa natală, dar și cu patru meciuri pentru selecționata din Kosovo.

FC RAPID 1923, în această perioadă de mercato

  • Antrenor - Neil Lennon (nou)

Veniri - Rareș Pop (UTA Arad / 700.000 de euro)

Reveniri după împrumuturi - Kevin Soni (Hapoel Ierusalim), Claudiu Micovschi (UTA Arad), Ștefan Pănoiu (FCU Cluj), Cătălin Vulturar (UTA Arad), Cristian Ignat (CS Mioveni), Alexandru Stan (CS Mioveni), Alexandru Crivac (Progresul Spartac), Codruț Sandu (LPS Clinceni), Rareș Stanciu (CS Tunari)

Plecări - Alexandru Albu, Dragoș Grigore (contracte încheiate), Jakub Hromada (Slavia Praga / împrumut expirat), Cătălin Cîrjan (Arsenal / împrumut expirat), Iulian Cristea, Kevin Soni (contracte reziliate)

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!