Gică Popescu a dat verdictul despre Neil Lennon, noul antrenor de la Rapid

Gica Popescu Neil Lennon Rapid Superliga Gică Popescu
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Iunie 2024, 11:08
Data actualizarii: Joi 06 Iunie 2024, 11:07

Nord-irlandezul a preluat-o pe Rapid la finalul sezonului.

Neil Lennon (52 de ani) a semnat cu giuleștenii un contract valabil până în iunie 2026. Antrenorul este de cinci ori campion al Scoției cu Celtic, unde a mai câștigat patru cupe și Cupa Ligii.

Gică Popescu a dat verdictul despre Neil Lennon, noul antrenor de la Rapid

Gică Popescu, președintele celor de la Farul Constanța, și-a exprimat părerea despre noul antrenor al Rapidului și a evidențiat că Neil Lennon poate veni cu un suflu nou în campionatul României.

”Îl cunosc doar ca nume. Nu știu cum lucrează, care e filozofia dânsului despre fotbal. Presupun că atunci când l-au ales s-au informat. Probabil că filozofia domniei sale coincide cu filozofia clubului Rapid. 

Eu cred că vine antrenor cu renume din fotbalul internațional la noi în campionat e un lucru bun. Poate veni cu experiență, cu o anumită mentalitate. Cu cât sunt mai mulți antrenori de calitate cu atât crește nivelul fotbalului”, a spus Gică Popescu la AS Live.

Giuleștenii au încheiat pe ultimul loc în play-off cu 32 de puncte. După 10 etape desfășurate în partea a doua a campionatului, Rapid a înregistrat o singură victorie, un rezultat de egalitate și opt înfrângeri.

Pe lângă trofeele cucerite cu Celtic, Neil Lennon și-a mai trecut în CV și o cupă în Cipru cu Omonia Nikosia, respect titlul în eșalonul secund al Scoției cu Hibernian FC.

Ce impresie a făcut Neil Lennon la Rapid: ”Din ce am apucat să vorbim”

Victor Angelescu, acționarul minoritar de la Rapid, și-a exprimat opinia despre Neil Lennon. Oficialul din Giulești a susținut că nord-irlandezul are mereu zâmbetul pe buze și că pune mare accent pe seriozitate.

”Încă nu a intrat în pâine, ca să zicem așa. Cât a fost bine s-a simțit bine. Acum suntem în pauză și o să vedem în momentul în care va începe pre-sezonul. Ne vom reuni în două săptămâni.

El este acasă, toți jucătorii sunt acasă și nu ar fi avut ce să facă oricum. A venit aici și a stat câteva zile. A văzut stadionul, baza, tot.

E un om cu zâmbetul pe buze care își dorește să facă lucrurile cum trebuie și este profesionist. Din ce am apucat să vorbim, este un om foarte serios care pune accent pe seriozitate, pe disciplină.

Mie mi-a făcut o impresie foarte bună când m-am văzut cu el. O să vedem ce se va întâmpla când va începe sezonul. Dacă se va adapta, va putea să facă o treabă foarte bună”, a spus Victor Angelescu, potrivit Fanatik.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!