FOTO EXCLUSIV Cel mai controversat oficial al FRF, primit cu îmbrățișări la Centenarul Rapidului! 

Gabriel Bodescu Centenar Rapid Daniel Niculae oficial frf Victor Angelescu Fotbal intern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 26 Iunie 2023, 10:38
Data actualizarii: Luni 26 Iunie 2023, 10:37

Rapidul a sărbătorit aseară 100 de ani de la înființare și a avut sute de invitați din lumea fotbalului. 

Gabriel Bodescu, secretarul general adjunct al FRF, a fost primit călduros în Giulești, la sărbătoarea Centenarului clubului. 

Federalul Bodescu, îmbrățișat călduros de acționarul Angelescu

Cu o prezență discretă, Bodescu a venit îmbrăcat cu o cămașă vișinie și a urmărit cu interes reprezentația galeriei din Peluza Nord, având invitație în centrul tribunei VIP, în loja "Constantin Dinu", între cele în care au urmărit spectacolul patronii și foștii jucători ai clubului. 

Acesta s-a întreținut cu președintele Daniel Niculae, cu Viorel Moldovan, și cu Leontin Toader, actualul antrenor cu portarii al echipei naționale, apoi s-a îmbrățișat și a discutat amical mai multe minute cu Victor Angelescu, acționarul minoritar al "vișiniilor", cei doi părând să fie prieteni apropiați.   

Clubul Rapid fusese acuzat că se pune bine cu conducerea FRF

Primirea călduroasă din partea oficialilor rapidiști nu face decât să dea apă la moară celor care au acuzat clubul finanțat de Dan Șucu că a încercat și a reușit să intre în grațiile conducerii FRF, după ce Cristi Săpunaru a scăpat doar cu o etapă de suspendare, în urma scandalului uriaș în care a fost implicat la meciul cu FCU Craiova.

Acesta era considerat de unii oameni de fotbal unul dintre multele gesturi de bunăvoință din partea FRF pentru giuleșteni, după ce președintele Daniel Niculae fusese ales ca membru al Comitetul Executiv, toate cele trei partide de pe teren propriu în grupa din Liga Națiunilor se disputaseră în Giulești, iar stadionul fusese desemnat să fie gazda meciurilor la Europeanul U21 din acest an, a finalei Cupei României 2022 (Sepsi - Voluntari) și a găzduit ultimului act pentru mai multe competiții de juniori. 

Cel mai vehement în privința legăturilor tot mai strânse între Rapid și FRF a fost Mihai Rotaru, patronul lui CSU Craiova, care a acuzat pe față că fostul atacant al echipei naționale ar fi preferat de conducerea de la Casa Fotbalului pentru ocuparea locurilor din Comitetul Executiv. "Așa cum și Ciprian Paraschiv, de la Iași, a fost susținut de către Federație, acum FRF îl susține pe Daniel Niculae. Candidatul din partea noastră, Ovidiu Costeșin, ar susține interesele Ligii Profesioniste. Niculae, la fel ca Paraschiv, le-ar susține pe ale Federației. Noi suntem cu Gică Contra în aceste alegeri", spunea Rotaru. 

Bodescu, acuzații grave din partea familiei Mititelu

Luat în derâdere pentru că ar fi ajuns în echipa de la conducerea FRF, după ce ar fi administrat o vulcanizare auto, el a devenit cunoscut ca un apărător acerb al lui Răzvan Burleanu, după ce s-a bătut cu Florin Prunea, în 2017, sau pentru afinitatea pentru FC Buzău, echipa din localitatea natală. Cele mai grave acuzații au fost însă aduse de Adrian Mititelul jr., fiul patronului de la CSU Craiova.

"Acesta este omul care nenoroceşte fotbalul românesc prin controlarea şi manipularea arbitrajului românesc. O să depun plângere penală la DNA împotriva acestui om, care acum un an de zile a trimis un preşedinte de club de Liga 3 care se ocupă de treburile lui murdare din judeţul Dolj, la sediul clubului FCU din Craiova. Respectivul preşedinte de club mi-a propus să îl angajez la club pentru a asigura relaţia bună cu Gabriel Bodescu în privinţa arbitrajului şi a anumitor decizii ale federaţiei, la cererea lui Bodescu.

Odată cu refuzul acestei propuneri şi cu faptul că nu am acceptat pierderea la masa verde a meciului cu Sepsi, acest om ne execută cu primă ocazie! Tot Gabriel Bodescu îmi transmitea constant să îl demit pe Marcel Puşcaş din funcţia de preşedinte al clubului deoarece critica mereu conducerea federaţiei. Am mult mai multe detalii uluitoare despre acest intrus al Federației Române de Fotbal, detalii probate, pe care o să le fac publice, după ce voi depune plângerea la DNA. Îi cer public lui Gabriel Bodescu demisia din orice funcție în cadrul Federației Române de Fotbal", acuza oficialul oltean. 

Foto - Gabriel Chirea

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!