Adrian Mutu a uitat de Dinamo: „Am devenit un suporter al Rapidului!” Marea dorință în anul centenarului

Rapid Adrian Mutu Stadionul Giulesti Superliga Adrian Mutu
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Iunie 2023, 22:39
Data actualizarii: Duminica 25 Iunie 2023, 23:11

Adrian Mutu și-a declarat sentimentele de dragoste pentru Rapid chiar la petrecerea centenarului.

Pe 25 iunie, Rapidul a împlinit 100 de ani de la înființare. Evenimentul nu a putut fi ignorat, iar conducerea giuleștenilor a organizat o petrecere chiar pe stadionul din Giulești, unde au încălzit atmosfera Dan Ciotoi, Connect-R și Horia Brenciu. 

Adrian Mutu s-a declarat suporterul Rapidului 

La sărbătoare a fost prezent și Adrian Mutu, însoțit de jucătorii săi. De altfel, antrenorul și-a declarat dragostea pentru clubul alb-vișiniu, cu toate că Dinamo l-a propulst în fotbalul european, și a mărturisit că dorește să-i bucure pe suporteri cu un trofeu la finalul sezonului. 

„Seara asta e o sărbătoare meritată. Acest club frumos merită această recunoștință. E ceva obișnuit pentru marile echipe, cluburile mari sărbătoresc istoria, iar în seara asta e rândul Rapidului. Sper ca în anul centenarului să le oferim suporterilor un trofeu. Aș vrea ca asta să-i motiveze pe băieți, să putem aduce un trofeu în Giulești. Va fi o bucurie pentru suporteri, dar și pentru noi.

Am spus-o de multe ori, acest spirit de apartenență te înconjoară când faci parte. Am devenit un suporter al Rapidului”, a declarat Adrian Mutu la DigiSport. 

  • De-a lungul carierei de fotbalist profesionist, „Briliantul” a mai jucat pentru FC Argeș, Dinamo, Inter Milano Hellas Verona, Parma, Chelsea, Juventus, Fiorentina, Cesena, Ajaccio, Petrolul Ploiești, Pune City și ASA Târgu Mureș. 
  •  
  • În antrenorat, le-a pregătit pe FC Voluntari, România U21 și FCU Craiova. Dacă ar câștiga titlul sau Cupa României în sezonul 2022-2023 ar fi primul trofeu din cariera de tehnician.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!