FOTO Dan Șucu și soția sa au făcut spectacol pe Giulești, la sărbătorirea centenarului! Cum au fost surprinși

dan sucu Diana Sucu Rapid Superliga Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Iunie 2023, 19:53
Data actualizarii: Duminica 25 Iunie 2023, 19:57

Giuleștenii au împlinit 100 de ani de la înființare pe 25 iunie 2023! 

Echipa s-a numit la început CFR București și ar fi trebuit să ia naștere pe 11 iunie 1923, nu pe 25 iunie. Dar cum data de 11 iunie era importantă pentru comuniști, fondatorii Rapidului au decis să amâne momentul. Din acest motiv actele asociației au fost semnate pe 25 iunie și așa a rămas consemnat în certificatul de naștere al echipei.

Dan Șucu și soția sa au făcut spectacol pe Giulești, la sărbătorirea centenarului! Cum au fost surprinși

Pentru sărbătoarea din Giulești, Dan Șucu a venit alături de soția sa, Diana, și de fiul său, Dan Matei. Acționarul majoritar de la Rapid a fost surprins sărutându-și soția, care a îmbrăcat o rochie specială în culorile echipei giuleștene.

  • Dan Șucu și fiul său au îmbrăcat tricoul lui Rapid

Rapid și-a dublat capitalul social, la 50 de milioane de lei

Acționarii clubului FC Rapid au decis la începutul lunii iunie majorarea capitalului social și, implicit, a investiției, cu încă 24 de milioane lei. Urmare a acestei decizii, valoarea totală a capitalului social este de 50 de milioane lei.

Contribuțiile la această majorare vor fi în cote diferite, astfel încât noua structură a acționariatului este următoarea: Dan Șucu va deține 70% din acțiuni, iar Victor Angelescu, 30%.

Primul meci din istorie al lui Rapid

Pe 28 octombrie 1923, CFR București a disputat primul meci din istoria sa. A fost o înfrângere cu Unirea Timișoara, scor 4-8. După zece zile a urmat un nou joc, de această dată împotriva Gloriei Arad. Rapidiștii au pierdut și acest meci, scor 1-2.

De-a lungul timpului Rapid a oscilat între Liga 1 și Liga 2, dar acum clubul pare că a intrat într-o eră a stabilității. Echipa are ambiții mari pentru sezonul 2023/2024, acționarii Dan Șucu și Victor Angelescu se gândesc la câștigarea titlului.


Sursă Foto: Gabi Chirea

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!