Cristi Sapunaru Marius Avram Rapid Superliga

„Înseamnă, de fapt, liber la flegme, la scandal!” Reacție dură după suspendarea de o etapă a lui Cristi Săpunaru 

Cristi Săpunaru (38 ani) a fost suspendat cu o singură etapă de Comisia de Disciplină și amendat cu 9400 de lei după incidentele de la finalul meciului cu FCU Craiova. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 29 Septembrie 2022, 08:12
Data actualizarii: Joi 29 Septembrie 2022, 08:13

Căpitanul Rapidului a primit doar o etapă de suspendare după scandalul de la finalul meciului cu FCU Craiova. Oltenii au „scăpat” doar cu o amendă de 52.500 de lei, iar deciziile au stârnit revoltă, în contextul în care scandalul de pe tunel a fost unul în toată regula, iar situația dintre Cristi Săpunaru și persoanele de la FCU aflate pe tunel a fost aproape de a escalda. 

Au existat multe reacții negative după ce s-a aflat suspendarea primită atât de fundaș, cât și despre amenda luată de olteni, în contextul în care clubul organizator a permis accesul pe tunel unor persoane ce nu erau legitimate la echipă. 

Marius Avram a reacționat dur după sancțiunile primite în urma meciului FCU Craiova - Rapid 

Fostul arbitru, Marius Avram, a atacat deciziile luate de Comisia de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal, spunând că acestea vor influența următoarele situații tensionate, creând astfel un precedent. 

„Decizia luată înseamnă de fapt liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi, pentru că dacă astăzi tu nu i-ai suspendat practic deloc, la următoarele meciuri la care un jucător va scuipa un spectator, la următoarele meciuri la care cineva va merge de la clubul gazdă și va provoca o galerie și lucrul ăsta va provoca un scandal, la următorul meci la care intră pe tunel persoane care nu au ce căuta și lovesc jucători, trebuie să dai aceeași decizie.

Vorbim despre decizii echilibrate ale Comisiei de Disciplină care trebuie să ia aceeași decizie pe spețe similare. Nu vorbesc despre Săpunaru, Craiova, nu contează numele. E vorba despre un principiu. Ai luat o decizie azi, trebuie să iei aceeași decizie pe viitor. Sper să nu mai vedem asemenea imagini, dar e posibil, la nervi, să le mai vedem, pentru că aceste conflicte nu se opresc”, a declarat Marius Avram la Prosport

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies