FOTO ȘI VIDEO Farmecul din Giulești! Dan Ciotoi i-a făcut pe rapidiști să uite de ploaie și vânt la petrecerea centenarului! 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 25 Iunie 2023, 18:05
Data actualizarii: Duminica 25 Iunie 2023, 18:13

Fanii giuleșteni au sărbătorit 100 de ani de la înființarea Rapidului. 

Dan Ciotoi i-a făcut pe rapidiști să uite de ploaie și vânt 

Pe 25 iunie, Rapid a sărbătorit 100 de ani de la înființare. Pentru a sărbători cum se cuvine centenarul, giuleștenii și-au propus ca în sezonul 2023-2024 să se lupte la titlu și să-și adjudece Cupa României. 

Până la titlu, Rapidul a sărbătorit cei 100 de ani chiar în fața stadionului, unde s-au adunat mii de persoane. Aceștia nu au ținut cont de ploaie și vânt. Au cântat și s-au bucurat la aniversarea echipei lor favorite. 

Atmosfera la centenarul Rapidului a fost intreținută de Dan Ciotoi și formația Generic.

foto: Gabi Chirea, Sport.ro.

Mesajul lui Marius Șumudică pentru Rapid: „Vreau să urlu alături de voi!”

Printre cei care au transmis câteva gânduri cu ocazia evenimentului s-a numărat și Marius Șumudică. Fostul jucător și antrenor al echipei din Giulești spunea recent că nu i s-a părut normal modul în care a primit invitație pentru a realiza acest clip: "Am primit o invitație pe WhatsApp. Nu e normal să mă pui să mă înregistrez 30 de secunde", declara Șumi la DigiSport. 

În cele din urmă, antrenorul s-a răzgândit, iar duminică a apărut pe contul oficial al celor de la Rapid și un mesaj de dragoste din partea sa.

„Salut, frații mei de o viață vișinie. Sunt Marius Șumudică și vreau să strig astăzi cu voi 'La mulți ani, Rapid!'. Vreau să cânt alături de voi în ritmurile noastre nebune pentru centenarul clubului inimilor noastre. Să urlu alături de voi pentru suta de ani împlinită de clubul care mi-a marcat tinerețea, agățat de barele troleibuzelor sau tramvaielor care duceau spre Giulești sau spre Stadionul Republicii.

Îi doresc iubitului nostru Rapid chiar mai multe decât îmi doresc mie. Ar fi multe de spus, dar mi-e greu să exprim în cuvinte intensitatea celor ce se întâmplă acum în sufletul meu sau ritmul în care îmi bate inima. Ritmul este cel inegalabil al vechiului, al noului și al eternului nostru Giulești. La mulți ani, Rapidule!”, a spus Șumudică.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!