BREAKING NEWS | Rasturnare de situatie la CSA Steaua! Si-au numit un nou antrenor! Cine va sta pe banca ros-albastrilor

BREAKING NEWS | Rasturnare de situatie la CSA Steaua! Si-au numit un nou antrenor! Cine va sta pe banca ros-albastrilor

CSA Steaua are un nou antrenor.

UPDATE: Comandantul CSA Steaua a confirmat numirea lui Daniel Oprita in functia de antrenor principal al echipei de Liga a 4-a.

Oprita a fost jucatorul Stelei (FCSB) in perioada 2002-2007.

"Azi am avut discutia finala, ne-am inteles pentru un contract pe un an cu optiune de prelungire pentru inca unul. Oprita va veni cu secunzii Iulian Miu si Stefan Nofitovici, in timp ce antrenor cu portarii va fi Sorin Bobariu. Bineinteles, obiectivul e promovarea in Liga 3 in noul sezon."

"Tratativele cu Falub au cazut pentru ca in comisia tehnica din club nu au fost aprobate toate cerintele sale. Lotul urmeaza sa se reuneasca pentru noul sezon pe 15 iulie", a anuntat Bixi Mocanu pentru Gazeta Sporturilor.


Dupa ce au anuntat saptamana trecuta ca Adrian Falub va fu numit manager general si Adrian Matei antrenor principal, CSA Steaua anunta ca Daniel Oprita va fi numit antrenor principal, iar Iulian Miu va fi antrenor secund. Din staff va face parte si Florentin Dumitru, care a fost coleg cu cei doi la Steaua, anunta Telekomsport.

Noua conducere a CSA Steaua va avea un contract pe un sezon cu posibilitate de prelungire. Obiectivul va fi promovarea in Liga a 3-a.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ploile au făcut prăpăd în toată țara. Bilanțul ciclonului din Marea Neagră care a lovit România
BRAT
Modifică setările cookies