Spania

Reacție dură a unui antrenor la adresa Barcelonei: „Are datorie de 300 de milioane! Cum e posibil asta?!” 

Un tehnician din La Liga s-a arătat revoltat de ultimele mișcări de la Barcelona.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 22:02
Data actualizarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 22:03

Antrenorul Valenciei, Jose Bordalas, a vorbit la conferința de presă dinaintea meciului din Cupa Spaniei, cu FC Cartagena, iar acolo, întrebat despre posibilitățile echipei sale de a se întări în fereastra de mercato din iarnă, a sărit la atac. 

„Barcelona are datorie de 300 de milioane de euro!”

Spaniolul a atacat-o pe Barcelona, folosindu-se de ultimul transfer anunțat de catalani, cel al lui Ferran Torres. Bordalas a ținut să accentueze problemele și datoriile existente la clubul de pe Camp Nou legate de plafonul salarial impus de La Liga. 

„Barcelona are o datorie de 300 de milioane de euro și l-a transferat pe Ferran Torres. Am citit că a costat 55 de milioane. Și îl va lua și pe Morata. Președintele anunță mai multe transferuri, inclusiv Haaland. Cum e posibil? Unde este 'Fair Play-ul'? Atunci noi, dacă vrem să fim un club mare, trebuie de asemenea să facem transferuri”, a declarat Bordalas la conferința de presă. 

Tehnicianul Valenciei a continuat în aceeași notă, pentru a accentua că echipa sa are nevoie de transferuri: „Nu e pentru că o spun, asta este realitatea. Am spus deja. Barcelona adus pe Xavi și s-a văzut că nu a fost de ajuns pentru a ajunge să se lupte în Champions și să fie între cei mai buni, asta este realitatea. Miracole în fotbal, foarte puține sunt!”.

Modifică setările cookies