Seceta de goluri pentru Cristea si Kapetanos! "Lipsa de valoare si de bani!"

Autor: Sport.ro
Luni 12 Aprilie 2010, 14:01
Seceta de goluri pentru Cristea si Kapetanos! "Lipsa de valoare si de bani!"

Doua egaluri la rand pentru Dinamo in campionat. Nici un gol inscris. Si asta si  din cauza golgeterului dinamovistilor - Andrei Cristea. Nu a mai inscris de cateva etape bune.

CFR CLUJ - DINAMO, LIVE LA PROTV SI WWW.SPORT.RO, MIERCURI LA 20:15

Nici Kapetanos nu o duce prea bine la Steaua. Nu a mai inscris nici el demult! Fostii golgeteri ai Romaniei pun lipsa de goluri ale atacantilor romani pe lipsa de valoare sau lipsa unor bugete foarte mari.

"Cate goluri marcheaza acum golgeterul Romaniei si cate marcheaza golgeterul Spaniei. Faceti un calcul si vedeti ce diferenta e. Clar, e lipsa de valoare. Si scandalurile din fotbalul romanesc isi pun amprenta pe lipsa de goluri ale atacantilor nostri. Si va spun eu daca ar fi stimulati cu bani multi, sa vedeti ce goluri o sa dea", a spus Vladoiu pentru www.sport.ro.

Vladoiu a jucat si pentru Steaua si pentru Dinamo, insa acum e in afara fotbalului. Asteapta un semn de la Mircea Rednic, al carui secund a fost la Dinamo. Pana atunci, se ocupa cu pescuitul si vanatoarea.

Catalin Cursaru a fost golgeterul Romaniei la inceputul anilor 2000. A fost dat chiar pe CNN la "Play of the Day", insa acum nu mai are nici o treaba cu fenomeneul. S-a retras la Ploiesi, unde si-a deschis o mica afacere - are un mini market.

"Se mai intampla in viata fiecarui atacant sa mai aiba o perioada proasta. Kapetanos si Andrei Cristea sunt doi fotbalisti buni care vor depasi aceasta pasa proasta. Sunt sigur ca-si vor revenit. Am fost si eu golgeterul Romaniei, am trecut si eu prin asta, cand nu-mi intra in poarta", a spus Cursaru pentru www.sport.ro

Cine va castiga titlul de golgheter? (23049 voturi)
 
Pantelis Kapetanos
64.44%
14853 voturi
 
Andrei Cristea
20.40%
4701 voturi
 
Wesley
11.06%
2549 voturi
 
Goga
946 voturi
Răsturnare de situaţie la votul pentru Kovesi din Consiliul UE. Cum ar fi votat de fapt România
BRAT