FRF Florin Prunea Razvan Burleanu Fotbal intern "Are de-astea de securist. E disperat dupa atentie!" Atac fara precedent la adresa lui Razvan Burleanu

"Are de-astea de securist. E disperat dupa atentie!" Atac fara precedent la adresa lui Razvan Burleanu

Presedintelel LPF, criticat dur de un fost dinamovist!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 17 Iulie 2021, 20:00
Data actualizarii: Sambata 17 Iulie 2021, 20:04

Florin Prunea l-a criticat dur pe actualul presedinte al FRF, Razvan Burleanu, despre care spune ca este "procesoman".

Fostul dinamovist a dezvaluit ca a fost dat in judecata de Burleanu si sustine ca acesta s-ar mai fi judecat si cu Pompiliu Popescu, fostul medic al echipei nationale, dar si cu Mircea Sandu, fostul presedinte al FRF.

  • Are de-astea de securist. E disperat dupa atentie! Atac fara precedent la adresa lui Razvan Burleanu

"M-am trezit iar cu proces din partea lui Burleanu, e al doilea sau al treilea, e un procesoman, dar pe toate le-am castigat. Ma da in judecata… cum am cate o emisiune, vezi Doamne ca sa puna presiune, dar nu numai pe mine. A avut proces cu Pompiliu Popescu, Daniel Prodan, Mircea Sandu… Imediat proces, insa e pe banii Federatiei.

Plateste cheltuielile de judecata. Eu nu-mi platesc avocatul, de exemplu, dupa un proces, m-a sunat o casa de avocatura si mi-a zis: 'De acum incolo suportam noi tot, doar semnezi o imputernicire'. Sunt multe procese pe rol. Nu-ti pui si tu o intrebare? Cum castig toate procesele? Are un tupeu!

Are de-astea de securist, e disperat sa fie in centrul atentiei! Nu-i place sa aiba pe langa el fosti mari internationali", a sustinut Florin Prunea, potrivit ProSport.

Razvan Burleanu este la al doilea mandat in fruntea FRF. Acesta ocupa functia de presedinte FRF inca din 2014.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!