"Are de-astea de securist. E disperat dupa atentie!" Atac fara precedent la adresa lui Razvan Burleanu

"Are de-astea de securist. E disperat dupa atentie!" Atac fara precedent la adresa lui Razvan Burleanu

Presedintelel LPF, criticat dur de un fost dinamovist!

Florin Prunea l-a criticat dur pe actualul presedinte al FRF, Razvan Burleanu, despre care spune ca este "procesoman".

Fostul dinamovist a dezvaluit ca a fost dat in judecata de Burleanu si sustine ca acesta s-ar mai fi judecat si cu Pompiliu Popescu, fostul medic al echipei nationale, dar si cu Mircea Sandu, fostul presedinte al FRF.

"M-am trezit iar cu proces din partea lui Burleanu, e al doilea sau al treilea, e un procesoman, dar pe toate le-am castigat. Ma da in judecata… cum am cate o emisiune, vezi Doamne ca sa puna presiune, dar nu numai pe mine. A avut proces cu Pompiliu Popescu, Daniel Prodan, Mircea Sandu… Imediat proces, insa e pe banii Federatiei.

Plateste cheltuielile de judecata. Eu nu-mi platesc avocatul, de exemplu, dupa un proces, m-a sunat o casa de avocatura si mi-a zis: 'De acum incolo suportam noi tot, doar semnezi o imputernicire'. Sunt multe procese pe rol. Nu-ti pui si tu o intrebare? Cum castig toate procesele? Are un tupeu!

Are de-astea de securist, e disperat sa fie in centrul atentiei! Nu-i place sa aiba pe langa el fosti mari internationali", a sustinut Florin Prunea, potrivit ProSport.

Razvan Burleanu este la al doilea mandat in fruntea FRF. Acesta ocupa functia de presedinte FRF inca din 2014.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Incendiile au devastat sate întregi din sud-vestul Turciei. Alertă și în Atena, Croația și Bulgaria
BRAT
Modifică setările cookies