Fotbal intern

Anuntul OFICIAL facut de FRF pe care Becali il astepta! S-a schimbat regula numarului de modificari pe meci si de jucatori pe banca de rezerva

FRF a aprobat ca pana la finalul sezonului echipele din Liga 1 si Liga 2 sa poata efectua 5 inlocuiri pe durata unei partide.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Mai 2020, 19:53
Data actualizarii: Joi 21 Mai 2020, 20:05

Pentru a nu fi afectata cursivitatea jocului, schimbarile vor fi efectuate in cel mult 3 momente cand partida este intrerupta.

De asemenea, a fost aprobata si solicitarea echipelor CFR Cluj si Universitatea Craiova, in care cluburile din Liga 1 pot avea 20 de fotbalisti pe foaia de joc. Dintre cei 20 de jucatori, 9 trebuie sa fie rezerve, iar cel putin 8 dintre ei trebuie sa fie formati la nivel national.

Anuntul a fost facut printr-un comunicat postat pe site-ul oficial al Federatiei: "Avand in vedere modificarea temporara a Legilor Jocului aprobata de IFAB la propunerea FIFA, Comitetul de Urgenta al FRF a decis ca pana la finalul sezonului 2019/2020, echipele participante in competitiile Liga 1 si Liga 2 sa poata efectua un numar de 5 inlocuiri pe toata durata desfasurarii jocului. Pentru a nu fi afectata cursivitatea jocului, acestea vor fi realizate in cel mult trei momente de intrerupere a partidei". 

FRF a clarificat si problema jucatorilor care nu vor sa isi prelungeasca contractul pana la terminarea sezonului 2019/2020.

Fotbalistii care nu doresc sa isi prelungeasca intelgerea cu echipele vor putea fi inlocuiti oricand cu alti jucatori, cu exceptia jucatorilor carora le expira contractul la finalul sezonului curent.

Modifică setările cookies