Steaua Liga Campionilor PSG Valeriu Rachita Fotbal intern

"Aveau ochii rosii si trageau ceva mirositor din maneca!" Acuzatii grave dupa celebrul meci dintre PSG si Steaua! Ce ar fi consumat parizienii

La 24 de ani de cand Steaua era invinsa de PSG cu 5-0, Valeriu Rachita, titular in acel meci, a facut niste acuzatii grave.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Mai 2021, 19:01
Data actualizarii: Joi 27 Mai 2021, 19:29

Duelul a avut loc in preliminariile Ligii Campionilor. Steaua a castigat turul pe teren, cu 3-2, insa deoarece PSG l-a jucat pe Fournier, suspendat, UEFA a decis ca Steaua sa caastige cu 3-0, la masa verde.

In retur insa, PSG se impunea cu 5-0 in retur. La 24 de ani de la acel moment, Valeriu Rachita a dezvaluit ce substanta au consumat francezii:

"A fost ceva ciudat ca am facut mesele si sedinta tehnica la ambasada Romaniei de la Paris, cu Loti Boloni, care Boloni nu era la noi, era Stoichita. A fost ciudat ca, in minutul doi, un coleg a facut penalty. A fost ciudat ca Rai, brazilianul, ne-a dat doua goluri. 

Au fost lucruri ciudate, in teren, noi nu am simtit. Pe urma ne-am mai gandit. Sunt zvonuri, dar eu nu cred ca un coleg de-ai nostri a putut sa faca asa ceva.

La iesirea pe culoar, erau jucatorii francezi cu ochii putin rosii si trageau din manseta o substanta mirositoare si foarte ascutita. Nu stiu ce era. Au intrat, mancau pamantul. Bine, erau si fotbalisti", a declarat Rachita, potrivit Antena Sport.

Modifică setările cookies