Erling Haaland Borussia Dortmund Chelsea Anglia Asta e destinația lui Haaland! Anunț surpinzător: "Erling este nerăbdător!"

Asta este următoarea destinație a lui Haaland? Anunț surprinzător: "Erling este nerăbdător!"

Erling Haaland ar putea pleca de la Borussia Dortmund.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Luni 26 Iulie 2021, 18:33
Data actualizarii: Luni 26 Iulie 2021, 19:02

Atacantul norvegian ar putea fi obiectul unui transfer la Chelsea în această vară, crede presa din Anglia. Fran Khalid, un suporter și un apropiat al lui Chelsea, este convins că Haaland va ajunge la câștigătoarea Champions League.

"Erling Haaland îşi doreşte să joace la Chelsea datorită statutului clubului şi a impactului financiar. Atât Roman Abramovich, cât şi Thomas Tuchel sunt determinaţi să-l aducă la echipă, iar Erling Haaland este nerăbdător", a spus acesta.

  • Asta e destinația lui Haaland! Anunț surpinzător: Erling este nerăbdător!

La 21 de ani, Haaland este unul dintre cei mai buni tineri fotbaliști din fotbalul mondial. Adus de la RB Salzburg la începutul anului 2019, Haaland a înscris de 57 de ori în 59 de meciuri jucate la Borussia.

Lukaku, varianta de backup pentru Abramovic

Patronul lui Chelsea vrea să îi mai facă o „poftă” lui Tuchel. Să îi aducă un atacant de super clasă, având în vedere că Werner nu a dat cel mai bun randament în primul sezon în Anglia. Abramovic a licitat 120 de milioane de euro pentru Haaland, dar germanii nu au vrut să renunțe la unul dintre cei mai râvniți jucători și au cerut 175 de milioane de euro în schimbul norvegianului. 

Potrivit The Sun, conducerea londezilor s-a orientat către un alt jucător. Romelu Lukaku este noua țintă a lui Chelsea, în cazul în care Borussia Dortmund nu scade suma de transfer pentru Haaland. (Detalii AICI)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!