Fotbal extern

Yeni Malatyaspor, trupa lui „Șumi”, egala locului doi din Turcia, însă fanii sunt revoltați. Ce i-a deranjat

Yeni Malatyaspor, echipa pregătită de Marius Şumudică, a remizat, luni, în deplasare, scor 0-0, cu echipa Konyasport, în etapa a 15-a din campionatul Turciei.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Decembrie 2021, 21:58
Data actualizarii: Luni 06 Decembrie 2021, 22:57

Egalul cu Konyasport, ocupanta locului doi din Turcia, este cel de-al doilea rezultat consecutiv de egalitate la zero pe care trupa lui Șumudică îl obține în campionat. Etapa trecută, Malatya a remizat cu Galatasaray, o altă echipă cu pretenții din liga turcă.

Echipa lui Șumudică ocupă locul 18 în clasament, cu 14 puncte. Konyaspor este pe locul 2, cu 27 de puncte, lider fiind Trabzonspor, cu 39 de puncte.

Suporterii îl contestă pe Șumudică

În ciuda egalului mare obținut de echipa sa, Marius Șumudică este contestat vehement de suporteri pentru stilul extrem de defensiv pe care l-a practicat Malatya la ultimul meci.

“Șumudică i-a provocat pe fanii din tribune. Este o rușine că acest om este implicat în fotbalul turc. A făcut acest lucru de prea multe ori, e suficient”, a scris un fan pe Twitter.

Jocul defensiv al lui Malatya i-a indignat extrem de mult pe fani: „A fost unul dintre cele mai urâte meciuri ale anului. Șumudică a îndepărtat mulți fani ai fotbalului”, „Tactica defensivă a lui Șumudică nu se potrivește la Malatyaspor”, „90 de minute de apărare totală pentru Șumudică, plăcerea de a urmări fotbalul e zero”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor pe Twitter.

Modifică setările cookies