GALERIE FOTO Fiul lui Cristiano Ronaldo a împlinit 12 ani. Imagini spectaculoase de la petrecerea din Spania

Cristiano Ronaldo Cristiano Ronaldo JR fiu Cristiano Ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Iunie 2022, 10:29
Data actualizarii: Luni 20 Iunie 2022, 10:56

Fiul lui Cristiano Ronaldo a împlinit 12 ani, ocazie cu care a fost sărbătorit în Spania, acolo unde se află în vacanță familia starului portughez.

Partenera lui Ronaldo a postat câteva fotografii de la petrecerea organizată pentru Cristiano Jr., alături de frații săi și câțiva prieteni.

Și Cristiano Ronaldo a publicat un mesaj aniversar pentru băiatul său, care evoluează la academia de juniori de la Manchester United. 

"La mulți ani, fiul meu! Cum trece așa repede timpul? Oare vom juca împreună vreodată? Cel mai important lucru e să rămâi băiatul cine ești cu inima mare pe care o ai! Să ai parte doar de noroc, fiule! Tati te iubește mult de tot!", a fost mesajul scris de Cristiano Ronaldo pe pagina sa de Twitter.

Cine este fiul lui Cristiano Ronaldo

CR 7 și-a scos în evidență fiul ori de câte ori a avut ocazia. În urmă cu doi ani, atacantul, cotat la 30 milioane de euro în momentul de față, potrivit site-urilor de specialitate, spunea că își dorește despre Cristianinho să exceleze în orice va face în viață și că nu l-ar deranja dacă nu va fi fotbalist.

„O să vedem dacă fiul meu va deveni un bun fotbalist. Are potențial. E rapid și driblează bine, dar asta nu este suficient. Mereu îi spun că munca și dedicarea este necesară când vine vorba de succes.

Nu-l voi presa să ajungă fotbalist, dar dacă mă întrebi, da, mi-ar plăcea asta. Cel mai important lucru este să devină cel mai bun la tot ce își dorește, fie că va fi fotbalist sau doctor”, au fost cuvintele lui Cristiano Ronaldo despre fiul său, potrivit cotidianului Marca.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!