FOTO S-a pozat alături de fiul său în sala de forță, dar toți s-au uitat la unghiile sale. Detaliul cu care Cristiano Ronaldo a atras atenția

Cristiano Ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 24 Februarie 2024, 11:42
Data actualizarii: Sambata 24 Februarie 2024, 12:02

Cristiano Ronaldo este cunoscut pentru stilul de viață sănătos pe care îl are, motiv pentru care reușește să practice fotbalul la cel mai înalt nivel și la 39 de ani. 

Despre Cristiano Ronaldo se știe deja că este obsedat de sală și se antrenează zi de zi, având și un regim alimentar extrem de strict, astfel fiind explicată și forma sa bună. 

Fiul său cel mare, Cristiano Ronaldo Jr, pare că îi calcă pe urme. iar la 13 ani evoluează la echipa de tineret a lui Al Nassr. Băiatul îi urmează exemplul întru totul tatălui său, antrenându-se din greu pentru a avea o formă fizică foarte bună. 

Detaliul cu care Cristiano Ronaldo a atras atenția

Cristiano Ronaldo a postat două fotografii din sala de forță alături de fiul său, ambii la bustul gol, încordați, arătându-și mușchii. 

"Astăzi, alături de partenerul meu", a scris Cristiano în descrierea pozelor cu băiatul său. Imaginile au strâns peste 3.7 milioane de aprecieri în o singură oră. 

O parte dintre admiratorii starului portughez au observat faptul că fotbalistul are unghiile făcute cu ojă neagră, explicația fiind legată de protecția împotriva germenilor și a bacteriilor care ar putea apărea în urma orelor în care poartă încălțăminte.

Cristiano Ronaldo a încasat deja 239 de milioane de euro de la saudiți

Portughezul primește la Al Nasr un salariu de circa 206 milioane de euro pe sezon, potrivit Marca, citată de Sport Bible. Mai exact, circa 4 milioane de euro pe săptămână, o remunerație istorică. 

Potrivit presei din Anglia, fotbalistul a „împlinit” deja 60 de săptămâni în Arabia Saudită. Ceea ce înseamnă că, de când a ajuns la Riyadh, Cristiano Ronaldo a încasat aproape 239 de milioane de euro!

La Al Nassr, Cristiano Ronaldo a câștigat deocamdată un trofeu: Arab Club Champions Cup, în 2023. Portughezul a jucat 46 de meciuri pentru clubul saudit și a marcat deja 40 de goluri. Pe deasupra, are și 13 pase decisive.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!