Fotbal extern

Veste uriașă! Christian Eriksen ar putea reveni în tricoul Danemarcei la Campionatul Mondial. Anunțul selecționerului

Danezul Christian Eriksen, care a suferit în vară un infarct în timpul unui meci de la Euro 2020, a revenit pe teren și se antrenează alături de Odense.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Ianuarie 2022, 14:05
Data actualizarii: Sambata 08 Ianuarie 2022, 14:11

Mijlocașul ofensiv susține că este gata să revină pe teren și spune că are ca obiectiv participarea la Campionatul Mondial din Qatar, alături de naționala Danemarcei.

„Obiectivul meu este Campionatul Mondial din Qatar. Ăsta este gândirea pe care am avut-o până acum. Dacă totul merge așa cum trebuie, desigur că sper. Dacă ești convocat e ceva complet diferit, dar gândul, visul că pot să revin... pot reveni”, a spus Eriksen.

  • Christian Eriksen

Hjulmand îl vrea pe Eriksen la națională

Kasper Hjulmand, selecţionerul Danemarcei, nu exclude variata ca Eriksen să fie convocat pentru Mondialul din Qatar, în ciuda faptului că acesta are implantat un defibrilator.

„Eu şi Eriksen discutăm des. El s-a antrenat mult şi a început un proces de pregătire pentru a ajunge din nou la nivelul său adevărat. Sunt sigur că va redeveni curând jucătorul care a fost, având în vedere faptul că a fost ani de zile titular în echipa Danemarcei. Îşi va arăta din nou valoarea pe teren.

Acest lucru ne-ar permite şi nouă să îl facem eligibil pentru Cupa Mondială”, a spus selecționerul Danemarcei.

Christian Eriksen a căzut pe teren şi a avut nevoie de minute în şir de manevre de resuscitare la un meci al Danemarcei din cadrul Campionatului European de fotbal, în iunie 2021. După aceastăz problemă, jucătorului i s-a implantat un defibrilator

Modifică setările cookies