Campionate externe

Christian Eriksen își anunță revenirea! Cu cine se antrenează și ce spune agentul său

Danezul nu și-a spus ultimul cuvânt în fotbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 10:01
Data actualizarii: Marti 04 Ianuarie 2022, 10:07

Agentul danezului Christian Eriksen, care s-a despărţit în decembrie de Inter Milano după ce a devenit imposibil să mai joace în Italia, având implantat un defibrilator, a declarat că fotbalistul va vorbi foarte curând despre viitorul său, relatează Football Italia.

Eriksen își anunță revenirea! Discursul lui Martin Schoots

Martin Schoots a precizat, pentru De Telegraaf, că decizia de despărţire de Inter nu a venit de la clubul italian: “Toată lumea trebuie să respecte regulile stabilite de mulţi ani. După incident, ştiam că Italia nu mai este o opţiune, aşa că am început discuţiile cu avocaţii noştri din Italia”.

Eriksen s-a antrenat în ultima perioadă la fostul său club, Odense, însă viitorul său în fotbal este incert. El ar putea să evolueze în prima ligă olandeză sau în Premier League.

“Christian este ambiţios, el ştie că este în formă. El ar trebui să fie primul care vorbeşte despre ambiţiile sale şi o va face foarte curând”, a afirmat Schoots.

Christian Eriksen a căzut pe teren şi a avut nevoie de minute în şir de manevre de resuscitare la un meci al Danemarcei din cadrul Campionatului European de fotbal, în iunie 2021. După aceastăz problemă, jucătorului i s-a implantat un defibrilator. News.ro

Modifică setările cookies