Inter Milano Christian Eriksen Italia

VIDEO E oficial! Inter Milano și Christian Eriksen au încheiat contractul de comun acord: mesajul emoționant al italienilor

Christian Eriksen și Inter Milano au ajuns la o înțelegere și au stabilit încheierea contractului de comun acord.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Decembrie 2021, 16:13
Data actualizarii: Vineri 17 Decembrie 2021, 16:24

Danezul nu a mai evoluat pentru campioana din Serie A de sezonul trecut, după evenimentul dramatic petrecut la EURO 2020, atunci când fotbalistul a suferit un atac de cord în timpul partidei cu Finlanda. 

În urma investigațiilor și a unei intervenții chirurgicale în urma careia i-a fost montat un defibrilator, Christian Eriksen nu a mai avut drept de a evolua în Serie A, potrivit regulilor de sănătate impuse în Italia.

"Inter Milano confirmă înțelegerea de a încheia contractul cu Christian Eriksen de comun acord. Clubul și întreaga formație Nerazzurri îi urează lui Christian tot binele din lume", se arată în comunicatul transmis de italieni.

Se întoarce în Danemarca?
 

Fotbalistul nu a putut sta departe de gazon, iar potrivit jurnalistului Gianluca Di Marzio, Eriksen s-a pregătit în tot această perioadă cu un antrenor personal, iar joi, 2 decembrie, s-a antrenat cu cei de la Odense Boldklub, clubul unde a făcut junioratul.

„Suntem cu adevărat fericiți că Christian Eriksen se menține în formă chiar acum pe terenurile noastre.

Am ținut legătura cu Christian și ne bucurăm că ne-a întrebat dacă se poate antrena la Adalen”, a declarat, pentru BT, directorul sportiv al clubului Odense Boldklub, Michael Hemmingsen.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!