FOTO Va fi nebunie! Peste două milioane de oameni au cerut bilete la primul meci al lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr

Cristiano Ronaldo Al-Nassr Fotbal extern Cristiano Ronaldo
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 19:54
Data actualizarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 19:53

Starul portughez a semnat un supercontract cu formația din Arabia Saudită. 

Cristiano Ronaldo va încasa pe an nu mai puțin de 200 milioane de euro la Al-Nassr, clubul care l-a ademenit după ce Manchester United i-a reziliat contractul în urma interviului 'exploziv' oferit jurnalistului Piers Morgan. Asta înseamnă că starul portughez va primi pe oră aproape 23.000 euro.

Va fi nebunie! Peste două milioane de oameni au cerut bilete la primul meci al lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr

Potrivit publicației internaționale, ESPN, peste două milioane de oameni au cerut să poată achiziționa bilete la primul meci al lui Cristiano Ronaldo la Al-Nassr, care poate fi împotriva celor de la Paris Saint-Germain, într-un turneu amical de lux anunțat de gruparea pariziană.

Cristiano Ronaldo poate debuta pentru Al-Nassr împotriva lui Leo Messi! Anunțul făcut de PSG

Superstarul portughez nu a apucat să debuteze pentru Al-Nassr, fiind obligat să își ispășească suspendarea primită de Federația Engleză după ce i-a dat peste mână și spart telefonul unui fan la finalul meciului Everton - Manchester United. Deși s-a scris că ar urma să joace primul său meci la noua echipă pe 22 ianuarie cu Al-Ettifaq, debutul ar putea avea loc mai devreme. 

Paris Saint-Germain a anunțat că va merge în Doha și Riad pe 18 și 19 ianuarie, într-un turneu amical. Jucătorii se vor întâlni cu fanii din Qatar și se vor antrena pe Khalifa Stadium, urmând a luat parte la o serie de activități organizate de partenerii clubului. 

Astfel, Cristiano Ronaldo ar putea face parte din lotul lui Al-Nassr și și-ar putea marca debutul împotriva unei echipe stelare din care va face parte și marele său rival, Leo Messi (35 ani). Duelul ar putea fi ultima întâlnire dintre cei doi la nivel de club, în contextul în care în prezent joacă pe continente diferite. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!