Wolves s-a convins de jucător după doar trei meciuri! Clubul i-a activat clauza gigantică și urmează să achite o avere

Wolves Atletico Madrid matheus cunha Premier League Anglia
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 19:00
Data actualizarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 19:00

Echipa din Premier League se pregătește să scoată nu mai puțin de 50 milioane de euro din buzunare pentru a 'pune sigiliu' pe un fotbalist brazilian.

Wolves l-a adus sub formă de împrumut pe Matheus Cunha în perioada de mercato din iarnă. Cotat la 20 milioane de euro, Atletico Madrid i-a setat o clauză de 50 milioane de euro, activată în cele din urmă de clubul din Premier League, potrivit jurnalistului sportiv, Fabrizio Romano.

Wolves s-a convins de jucător după doar trei meciuri! Clubul i-a activat clauza gigantică și urmează să achite o avere

Italianul a făcut anunțul pe rețelele social media, unde a adăugat faptul că jucătorul va deveni de acum permanent fotbalistul lui Wolves. Doar trei apariții a bifat Cunha în echipamentul formației dirijate de Julen Lopetegui, strângând în total 112 minute în toate competițiile pentru noua echipă.

Wolves a fost cât se poate de activă în perioada de mercato din iarnă. Pe lângă Cunha, gruparea din Premier League a mai adus sub formă de împrumut alți cinci fotbaliști: Joe Young, Louie Moulden, Theo Corbeanu, Christian Marques și Lewis Richards.

Cifrele lui Matheus Cunha

Brazilianul a evoluat de-a lungul carierei la Coritiba, Sion, Leipzig, Hertha și Atletico Madrid, înainte să ajungă la Wolves la începutul lui ianuarie, 2023.

Cotat la 20 milioane de euro, potrivit site-urilor de specialitate, Matheus Cunha a bifat cele mai multe apariții la Madrid: 54, unde a înscris șapte goluri, a pasat decisiv în opt situații și a văzut doar șase cartonaș galbene, în aproape 1.800 de minute petrecute în echipamentul grupării de pe „Metropolitano”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!