Caz închis la AC Milan. Italienii au anunțat ce se va întâmpla cu Ciprian Tătărușanu

AC Milan Ciprian Tatarusanu Serie A Stranieri Ciprian Tătărușanu
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 19:38
Data actualizarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 19:38

După 17 etape, „rossonerii” se află pe locul trei în actuala stagiune a Superligii.

Mike Maignan este goalkeeperul de bază al celor de la AC Milan, dar accidentarea sa l-a făcut să stea departe de poarta „rossonerilor”. În acest sens, Ciprian Tătărușanu a prins mai multe minute ca niciodată pentru formația de pe San Siro.

Caz închis la AC Milan. Italienii au anunțat ce se va întâmpla cu Ciprian Tătărușanu

În primă fază, Maignan ar fi trebuit să revină în luna ianuarie, dar Gazetta dello Sport a anunțat că portarul francez mai are mult și bine până când va reveni pe teren să îmbrace echipamentul „rossonerilor”.

Aceeași sursă a mai adus și câteva vești îmbucurătoare pentru Ciprian Tătărușanu, evidențiind că românul va fi cel pe care Stefano Pioli se va baza în continuare în poarta lui Milan, până la revenirea lui Maignan.

„Nu avem un timp anume, nu pot spune acum dacă va fi pentru trei, patru sau chiar cinci săptămâni. Mike are tot suportul nostru să revină cât mai repede, dar știe că trebuie să respectăm intervalele de timp, pentru că mușchiul nu răspunde cum ar fi trebuit”, a spus antrenorul lui Milan, Pioli, potrivit Gazetta dello Sport, referindu-se la cât timp va mai lipsi Mike Maignan.

Ciprian Tătărușanu, nota șase după eliminarea lui Milan din Cupa Italiei

Tătărușanu a primit nota șase din partea jurnaliștilor italieni de la Tuttomercatoweb. Doar Sandro Tonali a primit o notă mai mare ca portarul român (6,5): ”A fost puțin ocupat. Nu a putut face nimic la golul lui Adopo”, au scris jurnaliștii italieni de la sursa citată, despre evoluția lui Tătărușanu.

Portarul român a profitat de accidentarea lui Mike Maignan și a prins 15 meciuri în acest sezon, în toate competițiile, pentru campioana en-titre a Italiei. Site-urile de specialitate îl evaluează pe Tătărușanu la 600.000 de euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!